• 19 Απριλίου 2024,

Αντώνης Αντωνίου: «Αλλάξαμε τη ζωή μας, κάναμε τόσο αγώνα – Δεν εκτιμάει κανείς τίποτα!;»

 Αντώνης Αντωνίου: «Αλλάξαμε τη ζωή μας, κάναμε τόσο αγώνα – Δεν εκτιμάει κανείς τίποτα!;»

Παρέμβαση στους 93,7 έκανε ο Αντώνης Αντωνίου θέλοντας να δώσει απαντήσεις για τα όσα δήλωσε εχθές ο Μακάριος Λαζαρίδης στην ίδια ραδιοφωνική συχνότητα.

Μίλησε επίσης για την όλη κατάσταση των τελευταίων μηνών στο στρατόπεδο του ΑΟΚ. Αναλυτικά:

Για τον Αυγενάκη: «Ο Αυγενάκης είπε να τηρηθεί ο νόμος. Δεν είναι ούτε νομοθέτης, ούτε δικηγόρος. Είπε πάτε στο διοικητικό εφετείο να δικαιωθείτε. Μέχρι αυτή τη στιγμή υπάρχει πρόβλημα στην ΕΕΑ. Ο κ. Αυγενάκης ήρθε στην Καβάλα να μας βοηθήσει, να φτιάξουμε το γήπεδο. Δε νομίζω να έχει κάτι με την Καβάλα. Έχει κάτι με την Καβάλα ο Αυγενάκης και θέλει να τη ρίξει στο τοπικό ή στη Γ` Εθνική; Όλα τα ισοπεδώνουμε. Είπε ότι είχαμε στενές επαφές μαζί του και ήρθε στην Καβάλα, πήγαμε και είδαμε το γήπεδο, είπε τα καλύτερα λόγια για την Καβάλα».

Για τη συνέντευξη Λαζαρίδη: «Είπε ότι είχα πει στον Αντώνη ”θα σκάσει η βόμβα πάνω σας”. Καμία βόμβα δεν έχει σκάσει πάνω μας σας ενημερώνω κ. Λαζαρίδη. Εμείς πήγαμε έντιμα όλα αυτά τα χρόνια που ήμασταν στην ομάδα. Αναλάβαμε την ομάδα μετά τους Παλαιμάχους που και αυτοί έκαναν το έργο τους. Κάνανε λάθη όμως κάνανε και καλά πράγματα. Βάλαμε τα στήθη μας μπροστά σε δύσκολα χρόνια εν μέσω οικονομικής κρίσης. Όλα αυτά ξεχαστήκανε. Φυσικά και ο κ. Λαζαρίδης βοήθησε στην αρχή που ήρθε στην Καβάλα. Βοήθησε για ευνόητους λόγους. Ήταν άγνωστος, ήρθε στην Καβάλα, πώς να γίνει γνωστός; Ήρθε στην ομάδα, μας βοήθησε οικονομικά, μας βοήθησε και με χορηγούς. Αυτό δεν το αμφισβητεί κανείς. Στα τόσα χρόνια που περάσανε, το ξέρετε ότι ο μέγας χορηγός μας δεν μας έχει ούτε μια δραχμή πέρσι;

Το ξέρετε ότι πρόπερσι μας έδωσε 15.000 όλα και όλα; Ανέλαβε ο κ. Λαζαρίδης αλλά όταν τον παίρναμε τηλέφωνο δεν σήκωνε το τηλέφωνο. Εμείς βγήκαμε όμορφα και ωραία, ζητήσαμε βοήθεια απ` όλο τον κόσμο, ζητήσαμε βοήθεια από βουλευτές, από υπουργούς και δεν μας βοήθησε κανείς. Η βόμβα έσκασε πάνω μας; Αργήσαμε ένα απόγευμα να βάλουμε το παράβολο συμμετοχής και κοντέψανε να μας φάνε. Ο Σωτηρόπουλος ο γιατρός που τον είχαμε στην ομάδα, ο Μανάφης που έκανε δηλώσεις ότι μας άφησε ομάδα Σουπερ Λιγκ 2 και ο Στάθης ο Γαβριηλίδης. Είναι σοβαρά πράγματα αυτά;

Δεν εκτιμάει κανείς τίποτα; Αλλάξαμε τη ζωή μας, αφήσαμε τις οικογένειες μας, τις δουλειές μας, κάναμε τόσο αγώνα, όμορφα και ωραία βγήκαμε και είπαμε ”παιδιά βοηθήστε”. Πουληθήκανε μόνο 42 μετοχές. Δεν ήρθε κανένας κοντά μας. Φταίμε εμείς; Είναι κρίμα και άδικο να τα λέει αυτά ο κ. Λαζαρίδης. Κρίμα και άδικο. Αντί να μας αγκαλιάσουν όλοι. Κανείς δεν ενδιαφέρθηκε.  Από κανέναν δεν είχαμε ούτε ένα τηλεφώνημα. Βεβαίως να πάει η ομάδα στον Ιρανοκαναδό. Είπε κανείς να μην πάει; Από εκεί και πέρα ομάδα υπάρχει εδώ και δυο μήνες; Είσαι κύριος, είσαι λεφτάς, είσαι εκατομμυριούχος, κάνε μια ομάδα Σουπερ Λιγκ 2. Δεν πέρασε η Σουπερ Λιγκ 2; Θα παίξεις στη Γ` Εθνική και του χρόνου θα είσαι στη Σουπερ Λιγκ 2. Που είναι το πρόβλημα; Αναρωτήθηκε κανένας ότι ο Δεληκάρης που ήταν πρόεδρος στην Football League μέσω πανδημίας αν παθαίναμε καμία ζημιά, θα μπαίναμε φυλακή όλοι μας; Τίποτα, σκάνε οι βόμβες πάνω μας. Ο Δεληκάρης είπε τον Ιούνιο στα Αμισιανά ότι θέλουμε συμπαίκτες για να προχωρήσουμε.

Αυτά που μας τάξανε περιμέναμε να τα εισπράξουμε. Γιατί ο μέγας χορηγός που μιλούσε μαζί του ο κ. Λαζαρίδης πέρσι δεν μας έδωσε τα χρήματα που έπρεπε να μας δώσει; Βγαίνουν τώρα όλοι και το παίζουνε ΑΟΚτζήδες και αγαπάνε τον ΑΟΚ. Εμείς αποδείξαμε ότι αγαπάμε τον ΑΟΚ και την πόλη μας. Δώσαμε πολλά λεφτά πάρα πολλά λεφτά στην Καβάλα. Ήμασταν παρόντες ακόμη και στη Γ` Εθνική και την ομάδα την είχαμε ψηλά, με τον Άρη, τη Δόξα Δράμας με τον κ. Μπύρο, με τον Πανσερραϊκό. Κάθε χρόνο η ομάδα πρωταγωνιστούσε. Χρωστάμε κανένα ενοίκιο; Νερό ή ρεύμα; Βγείτε στην Καβάλα να ρωτήσετε.

Η ομάδα είναι πεντακάθαρη. Αν η ομάδα δεν ήταν σωστή, ούτε τώρα θα έπαιρνε άδεια. Ούτε τώρα θα μπορούσε να συμμετέχει στη Σουπερ Λιγκ 2. Η ομάδα δεν χρωστάει σε κανέναν. Θεωρούμε ότι ο Καναδός είναι σοβαρός από αυτά που μας έλεγαν ο Δήμαρχος, ο κ. Λαζαρίδης και η κ. Μισσιριάν.

Δεν κατηγορούμε τον άνθρωπο. Το θέλαμε και τον θέλουμε. Εμείς είχαμε επαφές με πολύ κόσμο. Διαφόρους από τη Βουλγαρία, την Αλβανία, δεν δώσαμε όμως την ομάδα σε αυτούς.  Μπορούσαμε να το κάνουμε. Λέγαμε και λέμε  ότι ο Καναδός είναι ο πιο φερέγγυος».

Για το φάκελο που έστειλε η ΠΑΕ στην ΕΕΑ: «Ο δικός μας φάκελος πήγε πλήρης. Πήγαν όλα τα στοιχεία εκτός της εγγυητικής. Αυτό θα μαθευτεί αργά ή γρήγορα. Στάλθηκαν τα χαρτιά με email. Από εκεί και πέρα δεν ξέρουμε το δεύτερο σκεπτικό της απόφασης. Κάνουμε συζητήσεις με τον κ. Haditaghi εδώ και δυο μήνες. Ακόμη εμείς είμαστε διοίκηση. Ακόμη εμείς έχουμε τις μετοχές.

Δεν έγινε τίποτα απ` ότι είχαμε πει. Την ομάδα την παραδώσαμε με 16 ποδοσφαιριστές και δεν έχει μείνει κανένας. Τα γήπεδα τα συντηρούσαμε, τα γήπεδα τώρα είναι ασυντήρητα. Έχετε πάει στο ”Ανθή Καραγιάννη”;

Στο προπονητικό δεν συντηρήθηκε από κανέναν. Ήρθαν προπονητές, έφυγαν προπονητές, ήρθαν παίκτες, έφυγαν παίκτες. Φταίνε για αυτά ο Αντωνίου, ο Κατσαμακίδης και ο Δεληκάρης, μόνο αυτά λένε. Το λένε πολλοί».

Διαβάστε επίσης