• 19 Μαΐου 2024,

Ανυφαντάκης: « Δεν έχω κανένα παράπονο από τους παίκτες μου» – Στύλος: « Συγχαρητήρια στον προπονητή και άνθρωπο Ανυφαντάκη»

 Ανυφαντάκης: « Δεν έχω κανένα παράπονο από τους παίκτες μου»  – Στύλος: « Συγχαρητήρια στον προπονητή και άνθρωπο Ανυφαντάκη»

Μετά το τέλος του αγώνα ΑΟΚ- Ελπίδα οι δυο προπονητές των ομάδων δήλωσαν μεταξύ των άλλων.

ΚΩΣΤΑΣ ΑΝΥΦΑΝΤΑΚΗΣ(προπονητής ΑΟΚ): « Είχαμε δεδομένα εναντίον μας. Είχαμε τον τραυματισμό του Γιαλαμούδη που είναι πολύ σημαντικός παίκτης για μας.  Ηταν πολύ βαρύς ο αγωνιστικός χώρος κάτι που αποτελεί τροχοπέδη για μας, για αυτό που θέλουμε να κάνουμε στον γήπεδο μέσα.  Αντιμετωπίσαμε μια ομάδα που έχει τη σφραγίδα του Απόστολου.

Έγινε χειρότερο το παιχνίδι αφού προηγήθηκε ο αντίπαλος μ` ένα ωραίο αλλά τυχερό γκολ από μακριά.  Είχαμε τα ψυχικά αποθέματα και τη διάθεση. Καθοριστικό σημείο η απώλεια του πέναλτι.  Αν γινόταν το 1-1 θα ήταν τελείως διαφορετικό το παιχνίδι.  Μέχρι τελευταίο λεπτό προσπαθήσαμε να δημιουργήσουμε καταστάσεις, να σκοράρουμε. Δεν τα καταφέραμε.  Το δεύτερο γκολ ήρθε με απανωτά λάθη στην αντίδραση μας. Πολλά συγχαρητήρια σε όλους τους παίκτες μου. Εχω ένα μικρό παράπονο από τους παίκτες του Απόστολου αλλά το θεωρώ φυσιολογικό. Πέσανε λίγο παραπάνω, κάνανε λίγες καθυστερήσεις παραπάνω. Αντιδράνε όμως έτσι οι παίκτες. Δεν έχω κανένα παράπονο από τους παίκτες μου.  Είμαι εδώ για να τους στηρίξω και να πάρω εγώ την ευθύνη για την ήττα.

Πρέπει να συνεχίσουνε γιατί είναι σε μια μεγάλη ομάδα. Δεν πήραμε αυτό που αξίζαμε. Η ήττα δεν είναι δίκαιο αποτέλεσμα σήμερα. Συγχαρητήρια στον Απόστολο και στην Ελπίδα. Είναι πολύ δύσκολο από εδώ και πέρα γιατί έμειναν μόνο 6 παιχνίδια».

ΑΠΟΣΤΟΛΟΣ ΣΤΥΛΟΣ(προπονητής Ελπίδας): « Ευχαριστούμε την ομάδα της Καβάλας για τη φιλοξενία. Είναι τιμή για την Ελπίδα που βρίσκεται απέναντι σε αυτή την ομάδα με τη τόση μεγάλη ιστορία. Συγχαρητήρια στους ποδοσφαιριστές μου για την κατάθεση ψυχής και δυνάμεων που κάνανε σ` ένα πολύ δύσκολο γήπεδο. Είχαμε να αντιμετωπίσουμε μια ομάδα με φιλοσοφία να έχει ανάπτυξη από το χώρο της άμυνας.   Δεν περίμενα σε αυτό τον κακό αγωνιστικό χώρο να το κάνει αλλά το έκανε και σήμερα.  Εμείς επιλέξαμε ένα διαφορετικό τρόπο παιχνιδιού σε αντίθεση με το ματς του Α` γύρου.  Κατορθώσαμε να πετύχουμε ένα γκολ στο πρώτο μέρος ενώ δεν διαχειριστήκαμε από εκεί και πέρα σωστά το παιχνίδι. Χάσαμε τις πρώτες και δεύτερες μπάλες ενώ κέρδισε πολλά κόρνερ χωρίς πάντως να χάσει κλασσική ευκαιρία στο πρώτο ημίχρονο. Μας πίεσε πάρα πολύ με συνεχόμενα χτυπήματα κόρνερ. Στο β` μέρος πήραμε λίγο τις δεύτερες μπάλες και φύγαμε μέσα από την περιοχή μας. Σε μια κόντρα επίθεση πετύχαμε το δεύτερο γκολ και εκεί τελείωσε το παιχνίδι.  Θέλω να δώσω πολλά συγχαρητήρια στον προπονητή και άνθρωπο Ανυφαντάκη, γιατί γνωρίζω την ποιότητα του ανθρώπου ενώ την ποιότητα του προπονητή τη βλέπεται και εσείς με αυτό που παρουσιάζει η Καβάλα.  Η Καβάλα είχε σήμερα εδαφική υπεροχή, είχε τις ευκαιρίες, ήταν μια ομάδα γεμάτη που τις έλειπε το γκολ».

 

 

Διαβάστε επίσης