• 19 Μαΐου 2024,

Ανυφαντάκης για τον τελικό Κυπέλλου: « Ελπίζω να ευχαριστηθεί ο κόσμος, θέλουμε να παρατείνουμε τη χρονιά»

 Ανυφαντάκης για τον τελικό Κυπέλλου: «  Ελπίζω να ευχαριστηθεί ο κόσμος,  θέλουμε να παρατείνουμε τη χρονιά»

Για πρώτη φορά στην προπονητική του καριέρα ο Κώστας Ανυφαντάκης θα βρεθεί σ` έναν τελικό Κυπέλλου ΕΠΣ.

Αυτό περισσότερο έχει να κάνει με το γεγονός ότι οι ομάδες που προπονούσε και στην Κρήτη ήταν σε Εθνικές κατηγορίες και φυσικά δεν αγωνιζόταν στο Ερασιτεχνικό Κύπελλο. Ο Κρητικός τεχνικός του ΑΟΚ δήλωσε συγκεκριμένα για την αναμέτρηση της Κυριακής με τον Βύρωνα.

Ερώτηση: Πως αντιμετωπίζει ο ΑΟΚ τον τελικό του Κυπέλλου;

Απάντηση: Να γίνει μια γιορτή, το θέλουμε και εμείς το παιχνίδι, ελπίζω να ευχαριστηθεί ο κόσμος.  Φυσικά και δίνουμε σημασία στον τελικό.

Θέλουμε να πάρουμε το κύπελλο για να παρατείνουμε και τη χρονιά.  Να κάνουμε παραπάνω παιχνίδια αφού το πρωτάθλημα ολοκληρώνεται πολύ νωρίς.

Είμαστε υποχρεωμένοι να κυνηγήσουμε τον τίτλο από τη στιγμή που συμμετέχουμε στον τελικό.  Να έρθει ο κόσμος να δει καλό ποδόσφαιρο και από τον ΑΟΚ και από τον Βύρωνα.

Επίσης δε  ξεχνάμε ότι παίζουμε και για να βοηθήσουμε τον άτυχο ποδοσφαιριστή των Λιμεναρίων. Να βοηθήσουμε ένα παιδί που έχει πρόβλημα υγείας.

Δεν έχουμε προβλήματα εκτός από τον τιμωρημένο Σέχου.   Οι υπόλοιποι είναι στη διάθεση μου.

Βαλαβανόπουλος, Χατζηκυριάκου στον τελικό του 2016 με τον Ηρακλή

Ο Νίκος Βαλαβανόπουλος και ο Στέφανος Χατζηκυριάκου είναι οι δυο παίκτες του ΑΟΚ που αγωνίστηκαν τα τελευταία χρόνια σε τελικό Κυπέλλου της ΕΠΣΚ.

Είχαν παίξει με τα χρώματα του Ηρακλή Καβάλας το 2016 στο «Ανθή Καραγιάννη» κόντρα στο Νέστο Χρυσούπολης σ` έναν πολύ καλό τελικό όπου η ομάδα της Χρυσούπολης είχε κερδίσει στην παράταση με 3-2.  Ο Βαλαβανόπουλος είχε γίνει αλλαγή στο 81` από τον Άγγο και ο Χατζηκυριάκου στο 46` από τον Ντομί.

Σήκωσε κούπα ο Δήμιζας το 2016

Τον Φεβρουάριο του 2016 ο Δήμιζας είχε παίξει στον τελικό κυπέλλου με τη φανέλα της Τριγλίας Ραφήνας κόντρα στον ΑΠΟ Νικολακάκης.

Η ομάδα του είχε κερδίσει με 1-0 και είχε σηκώσει την κούπα.

Φιναλίστ ο Παυλίδης το 2014

Ο Παυλίδης είχε αγωνιστεί στον τελικό του 2014 στην Ελευθερούπολη με τον Ναζιανζό Νέας Καρβάλης. Η τότε ομάδα του είχε χάσει από τον Αετό Ορφανού με 2-1.

Μάλιστα σ` εκείνο τον τελικό είχε αντίπαλο τον… νυν γενικό αρχηγό του ΑΟΚ Γιώργο Μανάφη που είχε γίνει αλλαγή στο 58` από τον Γούναρη.

 

Διαβάστε επίσης