• 20 Απριλίου 2024,

Ανυφαντάκης: « Στόχος δυο νίκες ακόμη» – Εγγονίδης: « Είναι κρίμα που η Καβάλα παίζει στη Γ` Εθνική»

 Ανυφαντάκης: « Στόχος δυο νίκες ακόμη»  – Εγγονίδης: «  Είναι κρίμα που η Καβάλα παίζει στη Γ` Εθνική»

Οι δυο προπονητές του ΑΟΚ και του Μ. Α Καρπερής Κώστας Ανυφαντάκης και Ηλίας Εγγονίδης έκαναν τις ακόλουθες δηλώσεις μετά το τέλος του αγώνα στη συνέντευξη τύπου.

ΚΩΣΤΑΣ ΑΝΥΦΑΝΤΑΚΗΣ: « Συγχαίρω την Καρπερή για την προσπάθεια της, δείχνει ότι θα τελειώσει το πρωτάθλημα με αξιοπρέπεια. Για μας ήταν ένα παιχνίδι που υπάρχει μια δίκαιη νίκη. Ηταν μια καλή προπόνηση για το πώς θα διασπάσουμε μια ομάδα που έπαιζε άμυνα στο μισό γήπεδο. Βρήκαμε τις λύσεις με παιχνίδι στο βάθος. Εμείς έχουμε στόχο. Θέλουμε να κερδίσουμε τα επόμενα δυο παιχνίδια για να τερματίσουμε όσο το δυνατό ψηλότερα.
Δεν μπορούν ποδοσφαιριστές να σταματήσουν τη σεζόν 1 Απριλίου και να ξεκινήσουν προετοιμασία μετά από 3,5 μήνες.  Δεν ήταν στόχος μας το κύπελλο, άλλος ήταν ο στόχος μας. Πρέπει όμως να είμαστε ανταγωνιστικοί οπουδήποτε. Για μας η κατάκτηση του κυπέλλου αν και δεν ήταν εξαρχής στόχος μας, τώρα προφανώς και είναι για κάποια παιχνίδια παραπάνω στη συνέχεια».

ΗΛΙΑΣ ΕΓΓΟΝΊΔΗΣ: « Εμείς ήρθαμε στην Καβάλα για να παίξουμε με μια ομάδα πολύ καλή. Προσπαθούμε να τελειώσουμε αξιοπρεπώς το πρωτάθλημα.  Εχουμε πάρει την απόφαση εδώ και καιρό ότι η ομάδα έχει υποβιβαστεί. Είχαμε πολλά προβλήματα με τιμωρίες και τραυματισμούς. Γι` αυτό άλλωστε η αποστολή απαρτιζόταν από 12 άτομα. Είχαμε και ένα τραυματισμό και παίξαμε με 10. Το παιχνίδι δε χωράει συζήτηση, μια ομάδα υπήρχε στο γήπεδο. Εμείς είπαμε να το πάμε συντηρητικά για να μην έχουμε απώλειες είτε από τιμωρίες, είτε από τραυματισμούς. Η Καβάλα για μένα κακώς βρίσκεται σε αυτή την κατηγορία. Είναι κρίμα μια ομάδα με την ιστορία της Καβάλας να βρίσκεται σε αυτή την κατηγορία.
Υπήρχαν δυνατότητες στην ομάδα αλλά έγιναν λάθη. Εγώ δεν ήμουν από την αρχή της περιόδου.  Βρέθηκα στην ομάδα και ήδη είχαν αποχωρήσει αρκετοί παίκτες ενώ το είχαν πάρει απόφαση ότι η ομάδα είχε υποβιβαστεί.  Προσπαθήσαμε να αλλάξουμε την εικόνα της ομάδας. Παλέψαμε όλα τα ματς που δώσαμε.  Παίξανε νέα παιδιά. Πήραμε την απόφαση μαζί με τη διοίκηση να βάλουμε τις βάσεις για τη νέα χρονιά. Το καλό ήταν ότι η διοίκηση δεν παραιτήθηκε από το πρωτάθλημα για να γλυτώσει τα έξοδα».

Διαβάστε επίσης