ΑΟ Ορμή: Αφήνει πίσω του την πανδημία, επιστρέφει δυναμικά στις δραστηριότητες του

 ΑΟ Ορμή: Αφήνει πίσω του την πανδημία, επιστρέφει δυναμικά στις δραστηριότητες του

Μετά από ένα μεγάλο διάστημα αποχής λόγω της πανδημίας ο σύλλογος μας, Α.Ο. Ορμή, επιστρέφει δυναμικά στις δραστηριότητες του.

Η πρώτη εξ αυτών είναι η πραγματοποίηση της εκδήλωσης «ΑΝΑΣΤΑΣΙΑ» στη μνήμη του ιδρυτή του συλλόγου και επί πολλά έτη προέδρου, Αναστάσιου Αραμπατζή. Θα γίνουν στις 16/4 στο χώρο του συλλόγου. Επίσης, πέντε νεαροί αθλητές και αθλήτριες του Α.Ο. Ορμή θα λάβουν μέρος στο Πανελλήνιο Πρωτάθλημα παίδων-παμπαίδων-παγκορασίδων-κορασίδων που θα γίνει στο διάστημα 5-9/5.

Πιο συγκεκριμένα:

  • Κατηγορία παμπαίδων: Αναστάσιος Αραμπατζής
  • Κατηγορία παίδων: Χερμέντ Σέχι
  • Κατηγορία παγκορασίδων: Λύδα-Φωτεινή Δραγανίδου, Πολυξένη Δεϊρμεντζίδου, Δέσποινα Μώραλη.

Θα είναι ένα δυνατό τεστ ενόψει του Πανελλήνιου Πρωταθλήματος. Όλα τα παιδιά, όπως σημείωσε ο προπονητής τους Μπάμπης Αραμπατζής, θα κάνουν τους πρώτους τους επίσημους αγώνες στο Πανελλήνιο Πρωτάθλημα και θα μετρήσουν δυνάμεις.

Είναι ευχαριστημένος από την προσπάθεια τους στην προετοιμασία και δηλώνει: «Είναι επίτευγμα αυτό που κάνουν, κάτω από αυτές τις συνθήκες. Η ατμόσφαιρα στο σύλλογο είναι ζεστή και οικογενειακή κάτι που πιστεύω ότι θα τους ωφελήσει στους αγώνες, ως προς τα αποτελέσματα». Οι τέσσερις εξ αυτών θα ταξιδέψουν αύριο (19/3) στην Θεσσαλονίκη για σπάιρινγκ με αθλητές-τριες του Άρη.

(ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ)

Διαβάστε επίσης