• 18 Μαΐου 2024,

ΑΟΑ Πρωταθλητών Καβάλας: 11ος Ευρωπαϊκός τίτλος για την Ελένη Χατζηαβραάμ

 ΑΟΑ Πρωταθλητών Καβάλας: 11ος Ευρωπαϊκός τίτλος για την Ελένη Χατζηαβραάμ

Με το δεξί ξεκίνησε τις αγωνιστικές της υποχρεώσεις και τη καινούρια χρονιά η Καβαλιώτισσα Πρωταθλήτρια Αντισφαίρισης του ΑΟΑ Πρωταθλητών Καβάλας & του “Karaproimos Coaching Team”, Ελένη Χατζηαβραάμ.

Στο Διεθνές τουρνουά τένις της Tennis Europe U16 που φιλοξενήθηκε στη Λάρνακα Κύπρου 14/1 – 22/1, η Ελληνίδα πρωταθλήτρια μαζί με τη συμπαίκτριά της Ειρήνη Τσακίρη του Α.Ο. Λέσβου κατέκτησαν την 1η ΘΕΣΗ στα διπλά της διοργάνωσης και στέφθηκαν Πρωταθλήτριες του “TE Herodotou tennis academy U16”.

Για την Καβαλιώτισσα Πρωταθλήτρια αυτός ήταν ο 11ος Ευρωπαϊκός τίτλος σε 13 συμμετοχές σε τελικούς, σε μονά και διπλά!

Πολύ αξιόλογη προσπάθεια είχε επίσης και στα μονά της διοργάνωσης όπου έφτασε μέχρι τα προημιτελικά, πραγματοποιώντας δύο (2) νίκες και παίζοντας εξαιρετικά για να σταματήσει τη πορεία της προς ακόμη έναν τελικό η Ρουμάνα Simona Cucu και ένας μικρός τραυματισμός.

Ενώ προηγήθηκε 6-0 στο 1ο σετ, δε μπόρεσε να αντέξει την πίεση της αντιπάλου χάνοντας τα αλλά δύο σετ με 4-6, 4-6 δείχνοντας πως αν και βρίσκεται στην αρχή της χρονιάς μετά από 2 μήνες αγωνιστικής απραξίας, πως βρίσκεται σε πολύ καλή κατάσταση…

Διαβάστε επίσης