• 30 Απριλίου 2024,

ΑΟΑ Πρωταθλητών Καβάλας: Νέες Πανελλήνιες διακρίσεις για τα αδέρφια Χατζηαβραάμ

 ΑΟΑ Πρωταθλητών Καβάλας: Νέες Πανελλήνιες διακρίσεις για τα αδέρφια Χατζηαβραάμ

Ακόμη ένας Πανελλήνιος τίτλος έρχεται να προστεθεί στην πολύ καλή αγωνιστική χρονιά που διανύει ο Καβαλιώτης πρωταθλητής της Αντισφαίρισης Νικόλας Χατζηαβραάμ.

Ο αθλητής του “Α.Ο.Α. Πρωταθλητών Καβάλας” και του “Karaproimos Coaching Team” στέφθηκε Πρωταθλητής στα διπλά του Πανελλήνιου Πρωταθλήματος τένις Ε1 U16 που πραγματοποιήθηκε στη Θεσσαλονίκη με συμπαίκτη το Μαλεβίτη Γρηγόρη του Α.Ο.Α Πατρών χωρίς να απολέσουν ούτε ένα σετ.

Μέχρι τα προημιτελικά η πορεία του Καβαλιώτη αθλητή στα μονά του πρωταθλήματος. Σχεδόν παράλληλη πορεία στο ίδιο τουρνουά και για την Πρωταθλήτρια και μέλος της Εθνικής Ελλάδος Αντισφαίρισης U14 Ελένης Χατζηαβραάμ σε μια πλούσια από πλευράς τίτλων και διακρίσεων χρονιάς τόσο στο εσωτερικό όσο και στο Ευρωπαϊκό στερέωμα, η οποία αν και αγωνίστηκε σε μία κατηγορία πάνω από αυτή που ανήκει κατάφερε να φτάσει ακόμη μία φορά μέχρι τον τελικό ενός Πανελλήνιου πρωταθλήματος  και να κατακτήσει τελικά τη 2η θέση στα διπλά  με συμπαίκτρια την Πρωιμάκη Μυρτώ του Ο.Α. Σούδας.

Μέχρι τα προημιτελικά η πορεία της Καβαλιώτισας πρωταθλήτριας στα μονά του Πανελλήνιου πρωταθλήματος U16. Η πολύ καλή αγωνιστική κατάσταση και οι συνεχόμενες διακρίσεις των αστεριών του  Α.Ο.Α. Πρωταθλητών Καβάλας και του “Karaproimos Coaching Team” επισφραγίζονται με την κλήση τους στο τελευταίο Ελληνικό τουρνουά, στα “MASTERS” της ΕΦΟΑ που θα πραγματοποιηθούν στον ιστορικό Ο.Α. ΑΘΗΝΩΝ στις 18-21/11, όπου θα παραβρεθούν οι οκτώ(8) καλύτεροι αθλητές Πανελληνίως ανά κατηγορία όπου θα παλέψουν για τον τίτλο του καλύτερου αθλητή-τριας (Master) του 2022!

“Διπλή τιμή” για τον ΑΟΑ Πρωταθλητών Καβάλας αλλά και γενικά του Καβαλιώτικου αθλητισμού και της Αντισφαίρισης να εκπροσωπηθεί στο κορυφαίο Ελληνικό τουρνουά των “καλύτερων Ελλήνων αθλητών του 2022”  σε δύο κατηγορίες με τον Νικόλα Χατζηαβραάμ στα U16 & την Ελένη Χατζηαβραάμ στα U14.

Διαβάστε επίσης