ΑΟΚ: Ακόμη ένα δυνατό φιλικό απέναντι στη Δόξα Δράμας

 ΑΟΚ: Ακόμη ένα δυνατό φιλικό απέναντι στη Δόξα Δράμας

Συνέχεια των φιλικών για τον ΑΟΚ, ο οποίος την Κυριακή στις 16:00 θα υποδεχτεί στο «Ανθή Καραγιάννη» τη Δόξα Δράμας.

Ο Γιώργος Αγγελίδης προτίθεται να χρησιμοποιήσει τους Σταθάκη, Ιορδανίδη, Κατσέτη, οι οποίοι δεν έπαιξαν στο προηγούμενο φιλικό με την Αλεξανδρούπολη. Το θέμα της επιστροφής του Γιάννη Καζαντζίδη αναμένεται να τελειώσει θετικά ίσως και πριν την έναρξη της εν λόγω αναμέτρησης.

Οι δυο πλευρές βρίσκονται σε διαπραγματεύσεις. Η τιμή εισιτηρίου για το Κυριακάτικο φιλικό ντέρμπι είναι 5 ευρώ. Σημειώνουμε ότι το πρωτάθλημα της Γ’ Εθνικής -σύμφωνα με όλες τις ενδείξεις- θα ξεκινήσει τη δεύτερη εβδομάδα του Νοεμβρίου.

Φιλικό με τον Καμπανιακό για το Βύρωνα

Ο Βύρωνας υποδέχεται σήμερα στις 16:00 τον Καμπανιακό στο Βερούλειο, σ’ ένα ακόμη φιλικό παιχνίδι. Από την ομάδα της Καβάλας αποτελεί παρελθόν ο Ντενίζ Μενίκου, ο οποίος μάλλον θα επιστρέψει στο Νέστο. Ο Μπάμπης Καζεπίδης δεν αντιμετωπίζει ιδιαίτερα προβλήματα απουσιών. Οι δυο ομάδες είχαν βρεθεί αντιμέτωπες στα μπαράζ ανόδου για τη Γ` Εθνική. Ο Βύρωνας είχε κερδίσει στο Βερούλειο με 3-1 κάνοντας το πλέον αποφασιστικό βήμα για την άνοδο. Τα γκολ του Βύρωνα είχαν πετύχει οι Σεφερίδης, Φουστέρης, Αθανασάκης.

Διαβάστε επίσης