• 24 Απριλίου 2024,

ΑΟΚ – Απόλλων Παραλιμνίου 3-2: Γκολ και θέαμα στα Αμισιανά (φωτογραφίες)

 ΑΟΚ – Απόλλων Παραλιμνίου 3-2: Γκολ και θέαμα στα Αμισιανά (φωτογραφίες)

Πλούσιο σε γκολ και σε θέαμα το φιλικό ανάμεσα στον ΑΟΚ και στον Απόλλων Παραλιμνίου (3-2), το οποίο ολοκληρώθηκε πριν λίγη ώρα στο Ενωσιακό Γήπεδο.

Οι δύο ομάδες παίρνουν καλό βαθμό στο μεσοεπιθετικό κομμάτι, αντιμετωπίζοντας παράλληλα προβλήματα στα μετόπισθεν. Ο ΑΟΚ προηγήθηκε στο 3′ με το Σαλπιγγίδη για να ισοφαριστεί στο 36′ από τον Ελέζι. Στο 55′, ο Ρουμπιές έκανε το 2-1 με πλασέ από κοντινή απόσταση. Οι φιλοξενούμενοι ισοφάρισαν εκ νέου στο 63′ με προβολή του Γκέκα όμως το εύστοχο χτύπημα πέναλτι του Ιορδανίδη στο 76′ χάρισε τη νίκη στον ΑΟΚ.

Οι συνθέσεις των δύο ομάδων

ΑΟΚ (Αγγελίδης): Σταθάκης, Δημητρακούδης, Μπατσαράς, Βασιλόπουλος, Μπιμπισίδης, Παβλόφ, Ρουμπιές, Κατσέτης, Σαλπιγγίδης, Ιορδανίδης, Καρακώστας

Χρόνο συμμετοχής πήραν και οι: Παπαποστόλου, Βαλιούτης, Χωρινός, Παπαδόπουλος, Γερογιάννης, Πετράκης, Μαγγαφίνης, Γιαννακός, Θαλασσινός.

Απόλλων Παραλιμνίου (Καραμπετάκης): Νομικός, Παπαδόπουλος, Τσομαχασβίλι, Κουτζαβασίλης, Γκούμας, Γεωργιάδης, Καρυοφύλλης, Γκέκας, Ελέζι, Λιάρας, Τζαμπέγια

Χρόνο συμμετοχής πήραν και οι: Θεοδωρίδης, Καρατλίδης, Κιουτσεκτσίδης, Μαλανδρής, Γάκης, Γκαϊζατζάκης, Κωνσταντινίδης, Ζιάκας, Μπόμπορας.

Διαβάστε επίσης