ΑΟΚ- Αρης Αβάτου 2-0: Συνεχίζει με νίκες, δε δέχεται γκολ (φωτογραφίες)

 ΑΟΚ- Αρης Αβάτου 2-0: Συνεχίζει με νίκες, δε δέχεται γκολ (φωτογραφίες)

Γράφει ο Τάσος Πατσίδης.

Ο ΑΟΚ πήρε τους 3 βαθμούς της νίκης έχοντας ουσία στο παιχνίδι του σε βαρύ αγωνιστικό χώρο με δύσκολο αντίπαλο.

Ο Παύλος Δερμιτζάκης επανέφερε στο αρχικό σχήμα Δήμιζα, Ψάλτη,  Γιατσβίνοβιτς, Τουμανίδη που δεν έπαιξαν την Τετάρτη με την Ασπίδα ενώ επέστρεψε και ο Μαρκόπουλος μετά από τιμωρία μιας αγωνιστικής.

Το πρώτο ημίχρονο κύλησε με λίγες καλές φάσεις.  Ο ΑΟΚ είχε την υπεροχή, την κατοχή της μπάλας και προηγήθηκε στο σκορ με  τον Αρη Αβάτου μέχρι το 30` να παίζει αμυντικά και μετά σιγά- σιγά να προσπαθεί να βγει στην επίθεση χωρίς όμως να απειλεί την εστία του Δήμιζα εκτός από ένα φάουλ προς το τέλος του ημιχρόνου.  Το β` μέρος ξεκίνησε με γρήγορο γκολ για τον ΑΟΚ οπότε τα πράγματα έγιναν πιο απλά για τους γηπεδούχους.

Ο Αρης προσπάθησε να αντιδράσει, είχε μια μεγάλη ευκαιρία από λάθος της άμυνας του ΑΟΚ, ανοίγοντας σε μεγάλο βαθμό το παιχνίδι του.

Στο 9` φάουλ Ζέρη απόκρουση του Αμουτζάκη.   Στο 14` σέντρα του Λυμπεράκη, κεφαλιά του Βαλαβανόπουλου το 1-0.  Στο 32` φάση διαρκείας με διαδοχικά επικίνδυνα σουτ των Γιατσβίνοβιτς,  Βαλαβανόπουλου.  Στο 44` φάουλ Κρασώνη λίγο άουτ.

Στο 47` από κόρνερ του Γιατσβίνοβιτς με κεφαλιά ο Γαβριηλίδης το 2-0. Στο 51` από λάθος του Τουμανίδη, ο Γκέκας μόνος του αστόχησε προ του Δήμιζα(κλασσική ευκαιρία).

Οι συνθέσεις των δυο ομάδων.

ΑΟΚ: Δήμιζας, Ζέρης, Λυμπεράκης, Κασμερίδης, Τουμανίδης, Γαβριηλίδης, Γιατσβίνοβιτς 85` Μπλιός , Ψάλτης 87` Παπαδόπουλος , Βαλαβανόπουλος 63` Λίτσκας , Τσούτσης 72` Θωμαϊδης , Μαρκόπουλος.

Αρης Αβάτου: Αμουτζάκης, Κούτρας 79` Μπουλούτ , Μπουντακίδης, Μίλλερ, Κουτσούμπας 85` Κιουμορτζής , Σαριγιαννίδης, Ζωσιμίδης, Ψεμματάς, Σιχλοιμίρης,  Κρασώνης 65` Μελισσόπουλος , Γκέκας 60` Κοτόπουλος .

 

Το γκολ  με κεφαλιά του Νίκου Βαλαβανόπουλου καρέ – καρέ

 

 

Το γκολ με κεφαλιά του Βασίλη Γαβριηλίδη καρέ – καρέ

 

Διαβάστε επίσης