• 21 Μαΐου 2024,

AΟΚ – Άρης Αβάτου 3-0: Το πρώτο δίκαιο τρίποντο (φωτογραφίες-video)

 AΟΚ – Άρης Αβάτου 3-0: Το πρώτο δίκαιο τρίποντο (φωτογραφίες-video)

Με το δεξί ξεκίνησε τις υποχρεώσεις του στο πρωτάθλημα της Γ’ Εθνικής ο ΑΟΚ, παίρνοντας δίκαια τους 3 βαθμούς απέναντι στην ομάδα του Αβάτου, η οποία παρατάχθηκε με ελλείψεις.

Στα πρώτα 45′ λεπτά ο ΑΟΚ είχε την υπεροχή, έχασε μια κλασσική ευκαιρία και απειλήθηκε σοβαρά σε μια φάση στο τέλος. Στην επανάληψη το γρήγορο γκολ του Σαλπιγγίδη (αποδείχθηκε χρυσή αλλαγή) έδιωξε το άγχος από τους παίκτες των γηπεδούχων. Στο τελευταίο 10λεπτο ο ΑΟΚ με δύο γκολ, καθάρισε την παρτίδα. Οι φιλοξενούμενοι δεν απείλησαν ιδιαίτερα στο δεύτερο μέρος.

Ο Αγγελίδης ξεκίνησε με Σταθάκη κάτω από τα δοκάρια, δεξιά και αριστερά στην άμυνα τους Δημητρακούδη, Μπατσαρά. Στο κέντρο οι Μπιμπισίδης, Βασιλόπουλος. Αμυντικούς μέσους τους Καζαντζίδη και Κατσέτη. Επιθετικό χαφ τον Ιορδανίδη. Στην επίθεση, πλάγια τους Μπαρέττα, Καρακώστα και σέντερ φορ το Ρουμπιέ.

Στην επανάληψη ο Αγγελίδης έβαλε στο παιχνίδι τους Βαφειάδη, Σαλπιγγίδη χωρίς να αλλάξει ο σχηματισμός. Με την αναγκαστική αλλαγή του Δημητρακούδη, πέρασε δεξί μπακ ο Καζαντζίδης και αμυντικός μέσος ο Γερογιάννης. Γενικά ο ΑΟΚ είχε ένα πολύ καλό τελευταίο διάστημα στον αγώνα και θα μπορούσε κάλλιστα να είχε φτάσει σε μεγαλύτερο σκορ.

Το φιλμ του αγώνα

Στο 16′ η πρώτη μεγάλη ευκαιρία για τον ΑΟΚ, όταν από κεφαλιά πάσα του Ρουμπιέ, ο Καρακώστας με νέα κεφαλιά αστόχησε από κοντά. Η φάση ξεκίνησε από πάσα του Μπαρέττα.

Στο 25′ σουτ του Ιορδανίδη λίγο άουτ.

Στο 45′ σε φάση διαρκείας δε βρήκαν στόχο από πολύ κοντά ο Παπαχρήστου και ο Παναγιωτίδης.

Στο 54′ από σέντρα του Ιορδανίδη με κοντινή κεφαλιά ο Σαλπιγγίδης το 1-0.

Στο 82′ ο Καζαντζίδης με σουτ έκανε το 2-0 αφού ο Ισμαήλ είχε αποκρούσει νωρίτερα δική του προσπάθεια.

Στο 83′ με πλασέ το 3-0 ο Ρουμπιές.

Στο 89′ ο Σαλπιγγίδης πλάσαρε έσωσε ο Ισμαήλ και στο 90′ ο Βαφειάδης εκτέλεσε πέναλτι αλλά ωραία ο Ισμαήλ απέκρουσε σε κόρνερ.

Στο 91′ κεφαλιά του Ρουμπιέ στο δοκάρι.

Στο 92′ αστόχησε σε κενή εστία ο Σαλπιγγίδης.

Οι συνθέσεις των δύο ομάδων

ΑΟΚ: Σταθάκης, Δημητρακούδης, Μπατσαράς, Βασιλόπουλος, Μπιμπισίδης, Καζαντζίδης, Καρακώστας, Κατσέτης, Ρουμπιές, Ιορδανίδης, Μπαρέττας.

Σαν αλλαγές αγωνίστηκαν οι: Βαφειάδης, Σαλπιγγίδης, Γερογιάννης, Παβλόφ.

Άρης Αβάτου: Ισμαήλ, Παναγιωτίδης, Ψεμματάς, Χασάν Ογλου, Λεωντσάκος, Βασιλάκης, Αναστασιάδης, Γκαρνέτας, Μουξιός, Τσάπαρης, Αγροκώστας Δ.

Σαν αλλαγές αγωνίστηκαν οι: Παπαχρήστου, Κοτόπουλος, Κοντογιαννίδης, Θεοδωρόπουλος.

Διαβάστε επίσης