• 10 Μαΐου 2024,

ΑΟΚ: Αύριο η απόφαση ή παράταση στην αγωνία; – Έρχεται ο Haditaghi

 ΑΟΚ: Αύριο η απόφαση ή παράταση στην αγωνία; – Έρχεται ο Haditaghi

Αύριο είναι μια μέρα αγωνίας για τον ΑΟΚ, ο οποίος περιμένει την οριστική δικαστική του δικαίωση για να «κλειδώσει» η συμμετοχή του στη Super League 2.

Πάντως σε αυτές τις περιπτώσεις και σε άλλα παρόμοια δικαστήρια, δεν έχει βγει η απόφαση αμέσως. Αυτό το έχουν επισημάνει και οι δικηγόροι στους ανθρώπους της ομάδας. Εκτός αν επειδή το θέμα επείγει για τρεις ομάδες (ΑΟΚ, Ρόδος Δόξα Δράμας) το δικαστήριο αποφασίσει εκείνη την ώρα. Όλα θα κριθούν από τις 12 το μεσημέρι της Πέμπτης και μετά. Στον ΑΟΚ υπάρχει συγκρατημένη αισιοδοξία για θετικό αποτέλεσμα.

Στην Καβάλα ο Καναδός μέχρι το Σάββατο

Η άφιξη του Καναδού επενδυτή, Alex Haditaghi, μέχρι το τέλος της εβδομάδας που διανύουμε δρομολογεί εξελίξεις σε όλα τα μέτωπα. Εφόσον υπάρξει και η σχετική απόφαση του δικαστηρίου (αν βγει αύριο) θα σηματοδοτήσει όλες τις επόμενες κινήσεις του.

Ο Haditaghi μάλλον θα είναι στην Καβάλα το Σαββατοκύριακο. Η διάθεση του να κάνει μεταγραφές φαίνεται να είναι μεγάλη ενώ ένα σοβαρό θέμα που πρέπει να τακτοποιηθεί είναι η αύξηση του μετοχικού κεφαλαίου. Σήμερα αναμένεται ο επόμενος πρόεδρος της ΠΑΕ αν όλα πάνε καλά, κ. Σταύρος Κούρος.

Αγωνία και για την παράταση των μεταγραφών

Αν η απόφαση του δικαστηρίου είναι θετική, τότε η «μάχη» θα συνεχιστεί στην… παράταση μεταγραφών. Είναι βασικό ο ΑΟΚ να πάρει παράταση μεταγραφών για τον απλούστατο λόγο ότι τώρα έχει ελάχιστα δελτία στα χέρια του. Τρία η τέσσερα απ` ότι υπολογίζουμε.

Πρέπει να φτιάξει ομάδα. Το θέμα από την ΕΠΟ κατά πάσα πιθανότητα θα πάει στη FIFA και εκεί θα παρθεί η απόφαση. Οπότε αν όλα πάνε καλά με το δικαστήριο, έχει στη συνέχεια και άλλο εμπόδιο (όχι τόσο μεγάλο) ο ΑΟΚ.

Διαβάστε επίσης