• 18 Μαΐου 2024,

ΑΟΚ: Χωρίς τέσσερεις με Ορφέα Ξάνθης

 ΑΟΚ:  Χωρίς τέσσερεις με Ορφέα Ξάνθης

Ο ΑΟΚ επιστρέφει σήμερα στις προπονήσεις μετά το χθεσινό ρεπό και ουσιαστικά ξεκινάει την προετοιμασία του, εν όψει του αγώνα της Κυριακής στο «Βερούλειο» με τον Ορφέα Ξάνθης.  Σήμερα το πρόγραμμα περιλαμβάνει διπλή προπόνηση, πρωί και απόγευμα.

Ο Γιάννης Ταουσιάνης μετράει 4 απώλειες για το ματς που έρχεται.

Δεν υπολογίζει τους τραυματίες Μελισσόπουλο, Κασαπάκη και τους τιμωρημένους Μπρατσιάνι, Λίτσκα, που εκτίσουν την τελευταία αγωνιστική της ποινής τους.

*Παίζουν κανονικά Παππάς και Λαδάκης

Ο Χάρης Παππάς αντικαταστάθηκε προληπτικά στο ματς μέσα στην έδρα του Λαγκαδά και θα δώσει κανονικά το «παρών» του, στο ματς της Κυριακής με τον Ορφέα Ξάνθης.

Σήμερα θα προπονηθεί με τους υπόλοιπους.

Επίσης παρά το πρόβλημα που έχει στο ισχίο, θα είναι έτοιμος μέχρι την Κυριακή ο Αντώνης Λαδάκης. Στα συν για τον Γιάννη Ταουσιάνη και ο Γρηγόρης Παπαδόπουλος που ήταν στην αποστολή μέσα στο Λαγκαδά και φαίνεται ότι υπολογίζεται για τη συνέχεια του πρωταθλήματος.   Ο μέσος του ΑΟΚ, συμπεριλήφθη φέτος για πρώτη φορά σε αποστολή για επίσημο παιχνίδι.  Είχε μάλιστα να γίνει αυτό, από το πρώτο φιλικό προετοιμασίας με την ΑΕΚ, στο «Βερούλειο», αφού στη συνέχεια ακολούθησε θεραπείες και ατομικό πρόγραμμα προπόνησης για αρκετό καιρό.

 

Διαβάστε επίσης