ΑΟΚ- Ελπίδα Σκουτάρεως 0-2 : Μεγάλη προσπάθεια με κακό αποτέλεσμα (Φωτογραφίες)

 ΑΟΚ- Ελπίδα Σκουτάρεως  0-2 : Μεγάλη προσπάθεια με κακό αποτέλεσμα (Φωτογραφίες)

Γράφει ο Τάσος Πατσίδης

Κρίμα για τον ΑΟΚ που άξιζε κάτι παραπάνω στο ντέρμπι με την Ελπίδα.

Πάλεψε, προσπάθησε σε μεγάλο βαθμό αλλά δε βρήκε τις πολλές ευκαιρίες εκτός του χαμένου πέναλτι, αν και είχε την πλήρη υπεροχή.

Η Ελπίδα πήρε μια μεγάλη νίκη και εξακολουθεί να ελπίζει για την πρώτη θέση.

Ο βαρύς αγωνιστικός χώρος αδίκησε και τις δυο ομάδες.  Το ματς μοιραία πήγε στη δύναμη, στις μονομαχίες σώμα με σώμα.

Ο ΑΟΚ στο Α` μέρος μετά το γκολ που δέχθηκε πίεσε σε μεγάλο βαθμό, κέρδισε πολλά κόρνερ αλλά δεν έχασε την κλασσική ευκαιρία. Αντίθετα η Ελπίδα άγγιξε στο 39` ένα δεύτερο γκολ.  Ο ΑΟΚ έχασε τη μεγάλη ευκαιρία με το χαμένο πέναλτι του Παπαδόπουλου να φέρει το παιχνίδι στα ίσια στις αρχές της επανάληψης σ` ένα διάστημα που πίεσε ασφυκτικά.

Η προσπάθεια του ΑΟΚ όσο περνούσε η ώρα γινόταν ακόμη μεγαλύτερη.  Η Ελπίδα προσπαθούσε περισσότερο να κλείσει τους χώρους, παίζοντας πολύ αμυντικά. Σε κόντρα επίθεση ο Γεράκης έκανε το 0-2 και όλα τελειώσανε.

Ο Κώστας Ανυφαντάκης χρησιμοποίησε στη δεξιά πτέρυγα της άμυνας τον Σέχου στη θέση του τραυματία Γιαλαμούδη. Ο Αλιατίδης επανήλθε στη θέση του στόπερ ενώ βασικός ξεκίνησε και ο Ξόμπλιος που ήταν στον πάγκο μέσα στο Διδυμότειχο.   Από την άλλη ο Στύλος δεν επιφύλαξε εκπλήξεις στην αρχική ενδεκάδα.

Α` μέρος

Ο Κεχαγιάς στο 5` αιφνιδίασε με μακρινό έξυπνο σουτ τον Δήμιζα για το 0-1.

Στο 32` από σέντρα του Αδαμάκη, ο Ξόμπλιος έπιασε την κεφαλιά από καλή θέση αλλά δεν απειλήθηκε άμεσα η εστία του Ταταρίδη.    Στο 39` ευκαιρία για το Σκούταρι με το πλασέ του Παναγιωτίδη να περνάει ελάχιστα άουτ.

Β` μέρος

Στο 51` ο Ψάλτης κέρδισε πέναλτι από τον Σαϊνατούδη.  Το εκτέλεσε στο 52` ο Γρηγόρης Παπαδόπουλος αλλά ο Ταταρίδης πραγματοποίησε εξαιρετική απόκρουση. Στο 76` ο Γεωργιάδης έφυγε μόνος του, τελικά με την κόντρα στο Δήμιζα, ο Γεράκης σε κενή εστία με πλασέ το 0-2.

Ο Ταταρίδης αλάνθαστος κάτω από τα δοκάρια της Ελπίδας, σίγουρα ο πολυτιμότερος του αγώνα.  Οι δυο στόπερ Μουσικάκης, Κασμερίδης με πολύ καλή δουλειά.  Ο Λυμπεράκης έβγαλε πολύ πάθος από τα αριστερά.

 

Οι συνθέσεις των δυο ομάδων

ΑΟΚ: Δήμιζας, Αλιατίδης, Λυμπεράκης, Παπαστεριανός, Σέχου 60` Ηλιάδης , Ψάλτης, Παπαδόπουλος, Ξόμπλιος 63` Μπλιός , Αδαμάκης 60` Ντουρτμές , Πάλλας 73` Θωμαίδης , Βαλαβανόπουλος.

Ελπίδα Σκουτάρεως: Ταταρίδης, Γεωργιάδης, Σαϊνατούδης, Κασμερίδης, Μουσικάκης, Αγγελίδης, Ζυγκερίδης 55` Στεφανίδης , Δαγκούλης, Παναγιωτίδης 86` Ταχματζίδης , Κεχαγιάς 87` Καπετάνος , Παπαβασιλείου 53` Γεράκης .

Διαβάστε επίσης