• 20 Μαΐου 2024,

ΑΟΚ: Εξετάζει σοβαρά το ενδεχόμενο συμμετοχής του στο Survivor ο Γκέντσογλου – Σενάρια επιστροφής Γαβριηλίδη

 ΑΟΚ: Εξετάζει σοβαρά το ενδεχόμενο συμμετοχής του στο Survivor ο Γκέντσογλου – Σενάρια επιστροφής Γαβριηλίδη

Ο Σάββας Γκέντσογλου έχει ειδοποιήσει τον ΑΟΚ για την πρόταση που έχει από το Survivor.

Το σκέφτεται σοβαρά και θα ανακοινώσει άμεσα την απόφαση του. Υπάρχουν αρκετά πράγματα στο μυαλό του. Ένα από αυτά είναι η επιχείρηση που ετοιμάζει στην Καβάλα, κοντά στο «Ανθή Καραγιάννη».

Περισσότερο όμως σκέφτεται το μέλλον του γύρω από την ομάδα, η οποία βρίσκεται στην πρώτη θέση, θέλοντας να διατηρηθεί στην κορυφή για να αλλάξει κατηγορία. Από την άλλη, το οικονομικό δέλεαρ της συμμετοχής του στο δημοφιλές reality του ΣΚΑΙ είναι τεράστιο… Ο παίκτης πάντως έχει συζητήσει για το θέμα με τον Γιάννη Διαμαντίδη. Οι πιθανότητες αποχώρησης του είναι μοιρασμένες.

Επιστρέφει ο Βασίλης Γαβριηλίδης;

Εν τω μεταξύ υπάρχουν φήμες, σύμφωνα με τις οποίες ο Βασίλης Γαβριηλίδης προετοιμάζει στην επιστροφή του στους «αργοναύτες». Η αλήθεια είναι ότι υπήρχε ενδιαφέρον του ΑΟΚ το καλοκαίρι αλλά η υπόθεση της μεταγραφής του δεν προχώρησε.

Ο Γαβριηλίδης έχει συμβόλαιο με τη Νίκη Βόλου μέχρι το καλοκαίρι. Το πιθανότερο είναι να επιστρέψει στην Καβάλα ενόψει της νέας περιόδου, με προοπτική η ομάδα να αγωνίζεται σε μεγαλύτερη κατηγορία.

Το ενδεχόμενο μεταγραφικό ενδιαφέρον σχετικά με τον παίκτη θα αυξηθεί κατακόρυφα σε περίπτωση που αποχωρήσει ο Σάββας Γκέντσογλου. Εκτιμάται πως ο ΑΟΚ θα προχωρήσει στην απόκτηση ενός μέσου ανεξάρτητα του τι θα συμβεί με τις παραπάνω περιπτώσεις.

Επανέρχεται ο Τζελίδης, μάζεψε κάρτες ο Δημητριάδης

Μια επιστροφή και μια απουσία ενόψει της Κυριακάτικης αναμέτρησης με τη Βέροια για το συγκρότημα του Τίμου Καβακά. Συγκεκριμένα, επιστρέφει ο Λάζαρος Τζελίδης, που εξέτισε την ποινή της μιας αγωνιστικής καθώς δεν αγωνίστηκε στην εκτός έδρας αναμέτρηση με την Αγία Μαρίνα.

Αντίθετα, συμπλήρωσε κάρτες και δεν υπολογίζεται ο αριστερός πλάγιος οπισθοφύλακας Φίλιππος Δημητριάδης. Αυτό θα γίνει για πρώτη φορά στο φετινό πρωτάθλημα αφού ο εν λόγω ποδοσφαιριστής δεν έχει λείψει από κανένα παιχνίδι μέχρι τώρα.

Διαβάστε επίσης