• 19 Μαΐου 2024,

ΑΟΚ: Οι πιθανοί αντικαταστάτες των τριών τιμωρημένων

 ΑΟΚ: Οι πιθανοί αντικαταστάτες των τριών τιμωρημένων

Χθες το μεσημέρι ξεκίνησε η προετοιμασία του ΑΟΚ, ενόψει της Κυριακάτικης αναμέτρησης στην έδρα του Ορφέα Ξάνθης

Ο Άγγελος Διγκόζης ψάχνει να βρει τους αντικαταστάτες των τιμωρημένων(Τουμανίδης, Κεφαλάς, Παναγιωτόπουλος). Για το κέντρο της άμυνας, δίπλα στον Τέλλο, υποψήφιοι είναι ο Καλλιβωκάς με τον Προύντζο.  Στο χώρο της μεσαίας γραμμής υποψήφιοι είναι , ο Γρηγόρης  Παπαδόπουλος και ο Καπνόπουλος ενώ Μπλιός και Πτηνόπουλος διεκδικούν την θέση του Παναγιωτόπουλου.

*Η γιορτή του Ερασιτέχνη ΑΟΚ

Το απόγευμα της Δευτέρας  στο κέντρο Μιχάλης πραγματοποιήθηκε  η γιορτή του ερασιτέχνη ΑΟΚ. Η αίθουσα γέμισε από πολύ κόσμο, κυρίως παιδιά που παρακολουθούν τα διάφορα τμήματα. Βραβεύτηκε ο Ντίνος Κανάκης αφού αποχωρεί από τη θέση του προέδρου του διοικητικού συμβουλίου. Βραβεύτηκε επίσης η πρωταθλήτρια ΑΜΘ ομάδα κορασίδων στο βόλεϊ. Το φλουρί βρέθηκε στο κομμάτι του Μάκη Παπαδόπουλου.

Εκτός από τους αθλητές και τους προπονητές των τμημάτων στην εκδήλωση ήταν η δήμαρχος Δήμητρα Τσανάκα, ο πρόεδρος του Περιφερειακού Συμβουλίου Κώστας Αντωνιάδης, ο πρόεδρος του Δημοτικού Συμβουλίου Γιώργος Γραμμένος και πολλοί άλλοι. Ήταν επίσης η ποδοσφαιρική ομάδα με τον προπονητή Άγγελο Διγκόζη.

 

Διαβάστε επίσης