• 19 Απριλίου 2024,

ΑΟΚ- Ιάλυσος  3-0 : Εκρηκτικός στο β` μέρος, συνεχίζει για την άνοδο (φωτογραφίες)

 ΑΟΚ- Ιάλυσος  3-0 : Εκρηκτικός στο β` μέρος, συνεχίζει για την άνοδο (φωτογραφίες)

Ο ΑΟΚ ήταν σπουδαίος στο β` μέρος και έφτασε δίκαια στη νίκη. Παράλληλα συνεχίσει να έχει ελπίδες για την άνοδο στη μεγαλύτερη κατηγορία.   Δείχνει να είναι σε καλή αγωνιστική κατάσταση στο πιο κρίσιμο σημείο του πρωταθλήματος.

Ο Παύλος Δερμιτζάκης επανέφερε στο βασικό σχήμα τον Καζαντζίδη στην  θέση του Λ. Ορφανίδη. Οι υπόλοιποι 10 οι ίδιοι που κέρδισαν στην Καλαμάτα.   Διατήρησε στη θέση του στόπερ  τον Κουτσούμπα.  Εκτός αποστολής έμεινε ο Παπαστεριανός.

Στα πρώτα 45 λεπτά ο ΑΟΚ προηγήθηκε στο σκορ με τον Π. Ορφανίδη που πέτυχε το παρθενικό του γκολ με τη φανέλα του Καβαλιώτικου συγκροτήματος.    Από την αρχή οι γηπεδούχοι θέλησαν να δώσουν ένα γρήγορο ρυθμό στην αναμέτρηση.  Ο Ιάλυσος ήταν επικίνδυνος με τον Κονέ που τραυματίστηκε με τη λήξη του πρώτου μέρους.

Στην επανάληψη ο ΑΟΚ  μπήκε πολύ δυνατά και πέτυχε δυο  γκολ ενώ πριν είχε και δοκάρι.  Ήταν ένα εκρηκτικό διάστημα των γηπεδούχων.

Ο Π. Ορφανίδης μαζί με τους Καζαντζίδη,  Γαβριηλίδη ήταν οι καλύτεροι των γηπεδούχων. Γενικά ο Δερμιτζάκης είδε πολλούς παίκτες του να έχουν καλή απόδοση.

Το φιλμ του αγώνα

7` σουτ του Μαρκόπουλου σώζει με απόκρουση ο Ανδρούτσος

30` με ωραίο  σουτ ο Π. Ορφανίδης από σέντρα του Καθάριου 1-0

34` ευκαιρία με τον Κονέ για τον Ιάλυσο που βγήκε μόνος του αλλά δε βρήκε στόχο

41` ο Κονέ ανησυχεί την εστία του ΑΟΚ με σουτ από κοντινή απόσταση, που καταλήγει άουτ

52` φοβερό σουτ του Π. Ορφανίδη βρίσκει το δοκάρι

54`  σουτ του Γαβριηλίδη απόκρουση του Ανδρούτσου, ο Καζαντζίδης παίρνει το ριμπάουντ και με πλάγιο σουτ το 2-0(στην προηγούμενη φάση  υπάρχει υποψία για πέναλτι  πάνω στον σκόρερ).

61` άψογος συνδυασμός Μαρκόπουλου- Π. Ορφανίδη που περνάει τον τερματοφύλακα και πλασάρει σε κενή εστία . Πριν καταλήξει η μπάλα στα δίχτυα ο Σκαθαρούδης την σπρώχνει για το 3-0.

84` σουτ του Κούντικ από καλή θέση μπλοκάρει ο Δήμιζας

88` σουτ του Μαρκόπουλου η μπάλα στο στήθος του Ανδρούτσου και κόρνερ

90` σέντρα του Μαρκόπουλου, κεφαλιά από πολύ κοντά του Β. Παπαδόπουλου σώζει και πάλι ο Ανδρούτσος

Οι συνθέσεις των δυο ομάδων.

ΑΟΚ:  Δήμιζας, Καζαντζίδης, Γαβριηλίδης 75` Θωμαϊδης , Μαρκόπουλος, Κέρθι, Σκαθαρούδης  80` Β. Παπαδόπουλος , Στίκας, Μαϊδανός, Π. Ορφανίδης, Κουτσούμπας, Καθάριος 65` Λ. Ορφανίδης.

Ιάλυσος: Ανδρούτσος, Πριόνας, Ρεκλείτης,  Πετράκης 46` Χειρίντραντας , Μαστραντωνάκης 69` Τασιούλης , Μπάρδης,  Πάτας, Κονέ 45` Μαραγκουδάκης , Κούντικ, Μακρδημήτρης, Παγώνης.

Διαβάστε επίσης