• 26 Απριλίου 2024,

ΑΟΚ- Ιωνικός 0-0: Κλειστό ματς, λίγες φάσεις, δίκαιο αποτέλεσμα (φωτογραφίες)

 ΑΟΚ- Ιωνικός 0-0: Κλειστό ματς, λίγες φάσεις, δίκαιο αποτέλεσμα (φωτογραφίες)

Σε παιχνίδι με λίγες φάσεις ΑΟΚ και Ιωνικός μοιράστηκαν τους βαθμούς.   Κλειστό ματς και από τις δυο πλευρές. Μάλλον κάτι το αναμενόμενο.

Αλλαγές επιφύλαξε ο Παύλος Δερμιτζάκης στο αρχικό σχήμα.

Σε σχέση με το παιχνίδι κόντρα στον ΟΦΗ, χρησιμοποίησε τον Στίκα στη θέση του Κουτσούμπα, τον Καθάριο στη θέση του Βόσαλικ και τον Β. Παπαδόπουλο στη θέση του Ορφανίδη, σ` ένα πιο επιθετικό σχήμα.

Στο Α` μέρος σ` ένα μοιρασμένο παιχνίδι ο ΑΟΚ ήταν αυτός που δημιούργησε την πρώτη χαμένη ευκαιρία. Ήταν και η μοναδική για το πρώτο 45λεπτο.  Οι δυο ομάδες σε αυτό το διάστημα ήταν πολύ επιφυλακτικές στο παιχνίδι τους.   Στην επανάληψη ο Ιωνικός ήταν αυτός που απείλησε πρώτος ενώ ο Δερμιτζάκης προσπάθησε να φρεσκάρει την ομάδα με δυο συνεχόμενες αλλαγές.  Ο ΑΟΚ πίεσε στα τελευταία λεπτά αλλά η άμυνα του Ιωνικού ήταν καλά οργανωμένη.

 Το φιλμ του αγώνα

33` Ο Μαϊδανός στην πλάτη της άμυνας έξυπνα και γρήγορα  βγαίνει μόνος του αλλά δεν βρίσκει στόχο στο πλασέ που επιχείρησε.

59` σουτ του Μουστάκη σώζει ο Δήμιζας

60`σέντρα σουτ του Καλλέργη στο δοκάρι

90` κεφαλιά του Κρητικού λίγο άουτ.

Οι συνθέσεις των δυο ομάδων.

ΑΟΚ:  Δήμιζας, Καζαντζίδης, Παπαστεριανός, Γαβριηλίδης, Μαρκόπουλος, Κέρθι, Καθάριος, Στίκας, Μαιδανός 82` Αρναούτογλου  , Β. Παπαδόπουλος 59` Μελισσόπουλος , Χαντί 59` Βόσαλικ .

Ιωνικός: Κουρεπίνης,  Παπουτσογιαννόπουλος, Κολλαράς 78` Φουρλάνος , Ιωάννου, Παπατζίκος, Γκοτσούλιας, Μουστάκης, Καλλέργης, Κρητικός, Σμυρλής 55` Αρμάντο , Μακρίδης 67` Μάναλης .

Διαβάστε επίσης