• 30 Απριλίου 2024,

ΑΟΚ και ΠΑΟΚ Mundialito συνεργάζονται για το 3ο Youth Scouting Camp

 ΑΟΚ και ΠΑΟΚ Mundialito συνεργάζονται για το 3ο Youth Scouting Camp

Μετά τα δυο προηγούμενα επιτυχημένα Youth Scouting Camp, τα οποία διοργανώθηκαν από τον ΠΑΟΚ Mundialito, ακολουθεί και το 3ο.

Αυτή τη φορά όμως με μια σημαντική ιδιαιτερότητα. Ο ΠΑΟΚ Mundialito θα συνεργαστεί με τον ΑΟΚ, για την καλύτερη διεξαγωγή αλλά και για τη μεγαλύτερη προβολή του Camp. Το camp, το οποίο είναι προγραμματισμένο για τις 16 έως και τις 18 Νοεμβρίου θα λάβει χώρα στο «Ανθή Καραγιάννη» αλλά και στις εγκαταστάσεις του ΠΑΟΚ Mundialito.

Δικαίωμα συμμετοχής έχουν τα παιδιά που έχουν γεννηθεί από το 2000 έως το 2011. Για μια ακόμη φορά θα έρθουν στην Καβάλα scouters από τις μεγάλες ομάδες της Ιταλίας. Τις δυο προηγούμενες φορές 12 παιδιά, τα οποία ξεχώρισαν από την Καβάλα αλλά και τους όμορους νομούς, έλαβαν μέρος σε προπονήσεις μεγάλων ομάδων του Ιταλικού πρωταθλήματος.

Μάλιστα ο Καραγιαννίδης από τη γειτονική Ξάνθη, γεννημένος το 2004, ήδη είναι ποδοσφαιριστής της Βενέτσια. Ομάδα που αγωνίζεται στη Serie B. Υπεύθυνοι εγγραφών για το camp ο Κώστας Τσιμτσιρής (6979004027) και ο Αλέξης Δήμου (6932563551).

Διαβάστε επίσης