ΑΟΚ- Καλαμάτα 2-1: Απίστευτη ανατροπή με 10 παίκτες (φωτογραφίες)

  ΑΟΚ- Καλαμάτα 2-1: Απίστευτη ανατροπή με 10 παίκτες (φωτογραφίες)

Ο ΑΟΚ κέρδισε την Καλαμάτα και τον διαιτητή. Πέτυχε μια απίστευτη νίκη και αποθεώθηκε.

Ο Παύλος Δερμιτζάκης επιφύλαξε δυο αλλαγές σε σχέση με το παιχνίδι στην Ιεράπετρα. Ο Γ. Παπαδόπουλος πήρε τη θέση του Δήμιζα κάτω από τα δοκάρια και ο Αρναούτογλου έπαιξε πλάγια στα αριστερά στη θέση του Μαϊδανού. Διατηρήθηκε στο αρχικό σχήμα ο Κουτσούμπας  μαζί με τον Παπαστεριανό στο κέντρο της άμυνας.  Από την άλλη με επιθετικό σχήμα η Καλαμάτα με δυο παίκτες στην κορυφή της επίθεσης(Αλεξόπουλο, Κουρουϊκίδη).

Η  Καλαμάτα έχοντας τον έλεγχο κατάφερε να προηγηθεί ενώ ο ΑΟΚ ψαχνόταν στο αρχικό διάστημα και θα μπορούσε να είχε δεχτεί και δεύτερο γκολ.   Η  άδικη αποβολή του  Παπαστεριανού δημιούργησε  περισσότερα προβλήματα. Ο ΑΟΚ για ένα ημίχρονο και παραπάνω υποχρεώθηκε να παίξει με παίκτη λιγότερο.

Στην επανάληψη ο Δερμιτζάκης προσπάθησε με Β. Παπαδόπουλο, Μαρκόπουλο να κάνει απειλητικό τον ΑΟΚ όμως ήταν δύσκολο με παίκτη λιγότερο.  Τελικά «χτύπησε» ο Β. Παπαδόπουλος για το 1-1 και ο Μαρκόπουλος για τη μεγάλη ανατροπή.  Ο Δερμιτζάκης δικαιώθηκε για την αλλαγή του σχηματισμού.

Το φιλμ του αγώνα

3` σέντρα σουτ του Κωνσταντινόπουλου στο οριζόντιο δοκάρι

8` αδράνεια της άμυνας, το πλασέ του Ορφανίδη μπλοκάρει ο Στεφανάκος

22` σέντρα του Κωνσταντινόπουλο η μπάλα δεν απομακρύνεται και ο Αλεξόπουλος με σουτ το 0-1.

33` φάουλ του Κωνσταντινόπουλου δύσκολη απόκρουση του Παπαδόπουλου και στη συνέχεια διαδοχικά  σουτ του Ιντζίδη η μπάλα πάνω από τη γραμμή απομακρύνθηκε από τον Παπαστεριανό και τον Παπαδόπουλο Γ.

40` αποβολή με 2η κίτρινη για θέατρο (κόκκινη) στον  Παπαστεριανό  και πολλές διαμαρτυρίες προς τον διαιτητή Τσοπουλίδη.

81` ο Βασίλης Παπαδόπουλος ισοφαρίζει 1-1 με κοντινό πλασέ

86` απίστευτη ανατροπή με φοβερό γκολ του Μαρκόπουλου για το 2-1

Οι συνθέσεις των δυο ομάδων.

ΑΟΚ: Παπαδόπουλος Γ, Καζαντζίδης 80` Καθάριος , Αρναούτογλου, Παπαστεριανός, Γαβριηλίδης, Κέρθι, Βόσαλικ 67` Μαρκόπουλος , Ορφανίδης 46`  Στίκας , Κουτσούμπας, Β. Παπαδόπουλος, Χαντί.

Καλαμάτα: Στεφανάκος, Ζαχαρόπουλος, Μάκος, Ιντζίδης, Κωνσταντινόπουλος, Καζβιρόπουλος,  Αλεξόπουλος 87` Τζόκιτς , Κουϊρουκίδης 73` Οσμάνατζιτς , Μπάμπης, Βουκμίροβιτς, Τσουβαλτσίδης 67` Γκελκέρια.

Διαβάστε επίσης