• 20 Απριλίου 2024,

ΑΟΚ: «Κλείνει» ο Παναγιώτης Σταθάκης

 ΑΟΚ: «Κλείνει» ο Παναγιώτης Σταθάκης

Ο ΑΟΚ στρέφεται στον Παναγιώτη Σταθάκη για τη θέση του τερματοφύλακα.

Μάλιστα είναι πολύ κοντά στο να συμφωνήσει μαζί του, αφού ο συγκεκριμένος ποδοσφαιριστής είναι ελεύθερος. Ο Σταθάκης τη σεζόν που πέρασε ήταν αναπληρωματικός του Κυρίτση στον ΑΟΚ ενώ ήταν στο ρόστερ και τη σεζόν 2020-2021 με τον Κώστα Ανυφαντάκη στον πάγκο, όπου η ομάδα κατέκτησε τη 2η θέση στο πρωτάθλημα της Football League.

Εφόσον οριστικοποιηθεί η απόκτηση του θα αποτελέσει μαζί με τους Σιαματά και Παπαποστόλου την τριάδα των τερματοφυλάκων. Ο Σταθάκης προσθέτει μεγαλύτερη εμπειρία σε αυτή την τριάδα. Είναι 25 χρονών με ύψος 1, 91.

Προέρχεται από τον ΑΟ Ξάνθης. Πέρασε για λίγο από το ρόστερ της Ιεράπετρας. Τώρα είναι φοιτητής στην Καβάλα. Εκτός του Σταθάκη, ο ΑΟΚ ίσως κάνει δυο ακόμη μεταγραφές. Πιθανότερο σενάριο η ενίσχυση στην επιθετική γραμμή αλλά και στη θέση του αμυντικού χαφ.

Οι αργοναύτες θα δώσουν νέο φιλικό παιχνίδι με το Βυζάντιο στο Κοκκινόχωμα, το απόγευμα του ερχόμενου Σαββάτου. Με τον Απόλλωνα Παραλιμνίου το φιλικό ενδεχομένως να διεξαχθεί στις 1 ή 2 Οκτωβρίου, αφού θεωρείται απίθανο να ξεκινήσει σ’ αυτήν την ημερομηνία το πρωτάθλημα της Γ` Εθνικής (Το συγκρότημα του Νίκου Καραμπετάκη αγωνίζεται την Τετάρτη για το θεσμό του Κυπέλλου Ελλάδας).

Διαβάστε επίσης