• 17 Μαΐου 2024,

ΑΟΚ- Μ. Α Καρπερής 3-0: Εύκολη επικράτηση με πολλά νέα παιδιά (Φωτογραφίες)

 ΑΟΚ- Μ.  Α Καρπερής 3-0:  Εύκολη επικράτηση με πολλά νέα παιδιά (Φωτογραφίες)

Καλύτερος σε όλη τη διάρκεια του αγώνα ο ΑΟΚ έφτασε  εύκολα σε μια δίκαιη νίκη.  Η ιστορία ήταν πως θα ξεκλειδώσει την αντίπαλη άμυνα. Από τη στιγμή που με φάουλ του Παπαδόπουλου(ο καλύτερος του ΑΟΚ)  έγινε αυτό πριν την λήξη του πρώτου ημιχρόνου τα πράγματα απλουστεύτηκαν σε μεγάλο βαθμό. Οι γηπεδούχοι είχαν την κατοχή της μπάλας σε όλη τη διάρκεια του παιχνιδιού ενώ ο Μ. Α Καρπερής έπαιξε ελεύθερα αλλά επιθετικά δεν φάνηκε.

Με δεδομένο τις αρκετές απουσίες ο Κώστας Ανυφαντάκης ξεκίνησε στο αρχικό σχήμα τον Μπλιό πλάγιο στα δεξιά, τον Παυλίδη στόπερ, τον Ντουρτμέ πλάγιο στην επίθεση και τους Κέρθι, Θωμαϊδη στη μεσαία γραμμή.

Επανήλθε ο Παπαστεριανός, ο Αλιατίδης κάθισε στον πάγκο. Χρησιμοποιήθηκαν  ακόμη  ο Προβατίδης και ο Τσακιρίδης  ενώ ντεμπουτάρησε ο Περσίδης.   Από την άλλη ο Μ. Α Καρπερής ήρθε στην Καβάλα με 12 παίκτες.

Στο 4 ` πλασέ του Ντουρτμέ με τα πόδια σώζει ο Κασίμης. Στο 20`σουτ του Κέρθι ο Κασίμης πάλι με τα πόδια απομακρύνει. Στο 41` με ωραία εκτέλεση φάουλ ο Γρηγόρης Παπαδόπουλος το 1-0.  Στο 48` ο Πάλλας με πλασέ το 2-0. Στο 49` πλασέ του Πάλλα έσωσε ο Κασίμης σε κόρνερ.  Στο 64` υποψία για πέναλτι σε κράτημα του Πάλλα από τον Μάνο. Στο 71` από ωραία μπαλιά του Παπαδόπουλου ο Χατζηκυριάκου με ωραία κίνηση και πλασέ το 3-0. Στο 75` φάουλ του Παπαδόπουλου στο δεξί κάθετο Στο 78` ο Προβατίδης πλάσαρε αλλά ο πολύ καλός Κασίμης έδιωξε σε κόρνερ.

Στο 81` αστόχησε από πολύ κοντά ο Πάλλας.    Στο 89` κόρνερ του Παπαδόπουλου κεφαλιά του Παπαστεριανού ελάχιστα άουτ.

Οι συνθέσεις

ΑΟΚ: Παγκάκης, Μπλιός, Λυμπεράκης 75` Τσακιρίδης , Παυλίδης, Παπαστεριανός, Θωμαϊδης, Παπαδόπουλος, Κέρθι 65` Προβατίδης , Ντουρτμές 58` Χατζηκυριάκου , Πάλλας, Ξόμπλιος 73` Περσίδης .

Μ. Α Καρπερής: Κασίμης, Παπανικολάου, Νέδος, Μάνος, Νικολίτσας, Μόσχος, Κυρικτσής, Τουνουσίδης, Γκλαβίνης, Κούτλας, Μαυρουδής.

 

Διαβάστε επίσης