• 2 Μαΐου 2024,

ΑΟΚ- Νάουσα 0-3: Η ώρα των αλλαγών, δεν πάει άλλο…

 ΑΟΚ- Νάουσα 0-3: Η ώρα των αλλαγών, δεν πάει άλλο…

Γράφει ο Τάσος Πατσίδης

Ντροπιαστική ήττα του ΑΟΚ που ενώ ξεκίνησε με διάθεση και όρεξη, δέχθηκε δυο γκολ από το πουθενά στο πρώτο μέρος. Από εκεί και πέρα ήρθε και ένα τρίτο στις αρχές της επανάληψης και όλα τελειώσανε.  Δικαιολογημένα οι λιγοστοί φίλαθλοι ξέσπασαν.  Δεν πίστευαν στα μάτια τους, αυτό που έβλεπαν. Η ήττα προβληματίζει ακόμη περισσότερο και από σήμερα αναμένονται πολλές αλλαγές, αφού το ρόστερ δεν πείθει πλέον σε κανέναν. Η Διοικούσα πρέπει να πάρει γενναίες αποφάσεις.

Η Νάουσα πήρε τα δωράκια του ΑΟΚ ενώ  γενικά άφησε καλές εντυπώσεις για το πειθαρχημένο σύνολο που διαθέτει.

Ο Διγκόζης παρέταξε τον ΑΟΚ, με τερματοφύλακα τον Αθανασίου. Δεξιά στην άμυνα τον Μπαντάνη και αριστερά στην άμυνα τον Φραγκούλη. Δυο στόπερ Γιαλούση και Μπάτζιο. Δυο αμυντικούς μέσους, Λαδάκη και Τουμανίδη. Επιθετικό χαφ, τον Γρηγόρη Παπαδόπουλο.

Δυο πλάγιους επιθετικούς, Σταματόπουλο και Μπλιό. Στην κορυφή της επίθεσης ο Παβίσεβιτς.  Ακριβώς η ίδια ενδεκάδα που έπαιξε με την ΑΕ Ποντίων Βατολάκκου.

Στο β` μέρος ο Μελισσόπουλος πέρασε στη θέση του Παπαδόπουλου, δεν άλλαξε ο σχηματισμός. Στο 51` από φάουλ του Καπετάνου, ο Περηφανόπουλος από κοντά το 0-3 με πλασέ.   Στο 76` σέντρα του Μελισσόπουλου, ο Πτηνόπουλος αστοχεί από κοντά. 90` Σουτ Παβίσεβιτς απόκρουση ωραία του Κοντογουλίδη και στο 91` ο Παβίσεβιτς ούτε με πέναλτι,  (ωραίο μπλοκάρισμα του Κοντογουλίδη).

Το φιλμ του αγώνα

Στο 1` καλό σουτ του Μπλιού, λίγο άουτ. Στο 10` η πρώτη κλασσική ευκαιρία, με σέντρα του Μπαντάνη και κεφαλιά του Παβίσεβιτς όπου τυχαία βρίσκει τα χέρια του Κοντογουλίδη και καταλήγει κόρνερ, ενώ είχε κατεύθυνση στα δίχτυα. Στο 37` παραλίγο αυτογκόλ με κεφαλιά του Τουμανίδη, σε φάουλ του Καπετάνου και στο 38` από κόρνερ του Καπετάνου με κεφαλιά ο Νίρλας το 0-1, αφού ο Αθανασίου δε συγκράτησε τη μπάλα.  Στο 40` ο Μουσικάκης, κοντράρει το σουτ του Παβίσεβιτς. Στο 45+ από λάθος συνεννόηση Μπάτζιου- Φραγκούλη, ο Κωτσόπουλος μόνος του με σουτ το 0-2.  Στο 47` φάουλ του Μελισσόπουλου, λίγο άουτ.

Στο 68` από καλή θέση του Πτηνόπουλου, κόντρα σε αμυντικό και κόρνερ.

Συνθέσεις.

ΑΟΚ: Αθανασίου, Γιαλούσης, Μπάτζιος, Παβίσεβιτς, Σταματόπουλος 52` Πτηνόπουλος , Μπλιός  , Γρ. Παπαδόπουλος 46` Μελισσόπουλος , Τουμανίδης 73` Λίτσκας , Μπατάνης, Φραγκούλης, Λαδάκης.

Πάγκος: Λίτσκας, Πτηνόπουλος, Δέντσας, Κεχαγιάς, Μελισσόπουλος, Μπρατσιάνι, Κασαπάκης.

Νάουσα: Κοντογουλίδης, Μπρέγκου 83` Γιαννόπουλος , Κασμερίδης, Νίρλας, Ζούρκος, Καπετάνος 70` Τούφας , Περηφανόπουλος, Μουσικάκης, Σαμαρόπουλος, Κωτσόπουλος, Μουρίκι 80` Παντζαρτζίδης .

Οι δηλώσεις των προπονητών

Άγγελος Διγκόζης: « Είναι μια πολύ κακή ήττα, μια σκληρή ήττα, για μας. Βάση της εικόνας του παιχνιδιού, το ματς έπρεπε να είναι 2-0 αλλά δυστυχώς τελείωσε 0-3. Ο αντίπαλος με μια στατική φάση βρήκε στόχο ενώ εμείς χάναμε τις ευκαιρίες. Πρέπει να σηκώσουμε το κεφάλι ψηλά. Να διορθώσουμε τα λάθη, να τελειώσει το πρωτάθλημα με ψηλά το κεφάλι και όχι με τέτοιες ήττες. Στο ποδόσφαιρο παίζει ρόλο και η τύχη.  Σήμερα δεν την είχαμε. Είχαμε την υπεροχή, χάσαμε ευκαιρίες αλλά μείναμε πίσω στο σκορ.  Σε όλα τα προηγούμενα παιχνίδια εκτός του Αλμωπού, έχουμε βγάλει ευκαιρίες αλλά δε μπορούμε να βάλουμε γκολ.

Θα υπάρξουν πολλές αλλαγές στο έμψυχο υλικό. Θα φύγουν και θα έρθουν. Η ομάδα έχει πολλά κενά και προσπαθούμε να τα μπαλώσουμε.  Το αποτέλεσμα μένει και δυστυχώς δεν είναι καλό. Οι παίκτες προσπαθήσανε, κάνανε σωστά πράγματα και λάθη. Δε μας ευνοεί το αποτέλεσμα. Η εικόνα της ομάδας έχει αλλάξει αλλά δυστυχώς δεν έχουν έρθει τα αποτελέσματα»

Βαγγέλης Ντίσιος: « Ευχαριστώ την ομάδα της Καβάλας, για τη φιλοξενία. Είναι μια πολύ καλή νίκη, αυτή που κάναμε. Ευτυχήσαμε να πετύχουμε τρία τέρματα και να ομολογήσω ότι η τύχε σε προηγούμενα παιχνίδια, δεν ήταν τόσο γενναιόδωρη για μας, όσο ήταν σήμερα. Συγχαρητήρια στους παίκτες της ομάδας μου, για την προσπάθεια τους. Ήρθαμε να αντιμετωπίσουμε ένα αντίπαλο με σεβασμό αλλά χωρίς φόβο. Ο ΑΟΚ είναι ένας μεγάλος αντίπαλος.  Τρέφω σεβασμό στον Άγγελο Διγκόζη, γνωρίζω ποιες είναι οι δυνατότητες του και το μπορεί να κάνει. Είναι ανεπίτρεπτο   σε μια μεγάλη ομάδα όπως είναι η Καβάλα, να ακούγονται απέξω αυτές οι βωμολοχίες. Φανήκαμε τυχεροί σε κάποιες φάσεις και αυτό δε μπορώ να το κρύψω».

 

Τ. Π

Διαβάστε επίσης