• 13 Μαΐου 2024,

ΑΟΚ – Πανσερραϊκός 1-4: Ιδιαίτερα ανταγωνιστικός για 45 λεπτά, απέναντι σ’ έναν πιο έτοιμο αντίπαλο (φωτογραφίες)

 ΑΟΚ – Πανσερραϊκός 1-4: Ιδιαίτερα ανταγωνιστικός για 45 λεπτά, απέναντι σ’ έναν πιο έτοιμο αντίπαλο (φωτογραφίες)

Απέναντι στο σαφώς ετοιμότερο και ποιοτικότερο Πανσερραϊκό (που σκοπεύει να πρωταγωνιστήσει στη Super League 2), ο ΑΟΚ γνώρισε την ήττα με 4-1 έχοντας πολύ καλή απόδοση στο πρώτο μέρος, στη φιλική αναμέτρηση που ολοκληρώθηκε νωρίτερα στα Αμισιανά.

Οι αργοναύτες έδειξαν πολύ καλό αγωνιστικό πρόσωπο στα πρώτα 45 λεπτά της αναμέτρησης, έχοντας καλή κυκλοφορία και δημιουργώντας αρκετές προϋποθέσεις για γκολ στην εστία των φιλοξενούμενων. Το σκορ «άνοιξε» υπέρ του Πανσερραϊκού στην επανάληψη, σε σημείο όπου ο ΑΟΚ -όπως ήταν φυσιολογικό- έριξε τους ρυθμούς του ενώ και ο Δημήτρης Ελευθερόπουλος έδωσε χρόνο συμμετοχής στους βασικούς του ποδοσφαιριστές.

Μετά το τέλος του αγώνα ο Γιώργος Αγγελίδης εμφανίστηκε ικανοποιημένος με την απόδοση της ομάδας στο πρώτο ημίχρονο και τόνισε πως ο χρόνος είναι σύμμαχος για την προσπάθεια που γίνεται στο Καβαλιώτικο στρατόπεδο. Επόμενη «φιλική» αγωνιστική υποχρέωση για τον ΑΟΚ η εκτός έδρας αναμέτρηση του ερχόμενου Σαββάτου απέναντι στον Άρη Αβάτου.

Το φιλμ του αγώνα

21′ Απευθείας χτύπημα κόρνερ του Μπαρέττας για το 1-0.

25′ Σουτ του Σιόντη έξω από την περιοχή και 1-1.

33′ Σουτ του Μασκανάκη, παρεμβαίνει ο Βασιλόπουλος και η μπάλα καταλήγει στο οριζόντιο δοκάρι.

48′ Ο Σαΐντ συνεργάζεται με τον Ανάκογλου που με πλασέ εντός της μεγάλης περιοχής κάνει το 1-2.

56′ Γυριστό ψαλίδι του Σαΐντ από το ύψος του πέναλτι για το 1-3.

64′ Ο Στίνα με κοντινό πλασέ από πλάγια θέση διαμορφώνει το τελικό σκορ.

Οι συνθέσεις των δύο ομάδων

ΑΟΚ (Αγγελίδης): Παπαποστόλου (46′ Σιαματάς), Δημητρακούδης, Μπατσαράς, Βασιλόπουλος, Μπισιμπίδης (46′ Πετράκης), Σαλπιγγίδης, Κατσέτης (63′ Μαγκαφίνης), Καρακώστας (63′ Γερογιάννης), Ιορδανίδης (46′ Ρουμπιές), Μπαρέττας

Πανσερραϊκός (Ελευθερόπουλος): Κατσίκας, Δημητρίου, Καρασαλίδης, Δεληγιαννίδης, Τσαγκαλίδης, Νάτσος, Σιόντης, Μούργος, Μασκανάκης, Κανίς, Λιούμης

Διαβάστε επίσης