• 5 Δεκεμβρίου 2023,

ΑΟΚ: Προσφεύγει στο CAS για τα χρέη Haditaghi

 ΑΟΚ: Προσφεύγει στο CAS για τα χρέη Haditaghi

Προσφυγή στον CAS  έχει καταθέσει ο Ερασιτέχνης ΑΟΚ κατά της ΠΑΕ για ένα χρέος προς την ΕΠΟ.

Επίσης, ζητάει με ασφαλιστικά μέτρα να μην ισχύσει η απόφαση. Τα ασφαλιστικά μέτρα ίσως να εκδικασθούν την επόμενη εβδομάδα. Η ΠΑΕ φέρεται να έχει μεταβιβάσει το χρέος στον Ερασιτέχνη με αποτέλεσμα να μην μπορούν να ενεργοποιηθούν οι μεταγραφές που έγιναν το καλοκαίρι.

Είναι ένα σοβαρό θέμα, το οποίο προέκυψε από τη θητεία του Χαντιτάτζι και με τέσσερεις από τους πολλούς ξένους παίκτες που είχε φέρει εκείνη την εποχή στην Καβάλα. Είναι παίκτες που δεν αγωνίστηκαν ή αγωνίστηκαν ελάχιστα με τον ΑΟΚ στη Super League 2.

Ο Ερασιτέχνης είχε εκδώσει ανακοίνωση πριν από λίγο καιρό στην οποία κατηγορούσε τον Χαντιτάτζι για χρέη που άφησε στην ΕΠΟ, στο δημόσιο, στο προσωπικό και στους επαγγελματίες της πόλης.

Η νυν διοίκηση δεν φέρει καμία ευθύνη για την όλη κατάσταση που έχει δημιουργηθεί αφού το τρέχον χρέος που έχει δημιουργηθεί είναι καθαρά υπόθεση του Ιρανοκαναδού επιχειρηματία. Το βάρος έπεσε στη νέα διοίκηση, χωρίς αυτή να φταίει σε τίποτα. Μένει να φανεί αν τελικά ο πρώην ιδιοκτήτης της ΠΑΕ ΑΟΚ 1965 αναλάβει τις ευθύνες του.

Παρά ταύτα, το παράθυρο της μεγαλύτερης κατηγορίας παραμένει ανοιχτό για τον ΑΟΚ. Η ομάδα παρακολουθεί τις εξελίξεις με τους συλλόγους που δεν έχουν πάρει πιστοποιητικό από την ΕΕΑ. Επίσης και με τις ομάδες που είναι οι επιλαχούσες για τη Super League 2. Επί του θέματος πολλά θα κριθούν την άλλη εβδομάδα.

Απέναντι στον Αετό Οφρυνίου το Σάββατο

Φιλική αναμέτρηση το Σάββατο για τον ΑΟΚ, στο γήπεδο του Οφρυνίου με τον τοπικό Αετό. Το παιχνίδι θα ξεκινήσει στις 17:00. Ο ΑΟΚ έκλεισε το φιλικό από τη στιγμή που την Κυριακή δε θα παίξει με την Επανομή για το πρωτάθλημα της Γ’ Εθνικής.

Διαβάστε επίσης