ΑΟΚ: Στον… «αέρα» το ματς με τον Απόλλωνα Λάρισας – «Μπήκαν» Ρέτσος, Κυρίτσης – Αναμένονται νέες αφίξεις παικτών

 ΑΟΚ: Στον… «αέρα» το ματς με τον Απόλλωνα Λάρισας – «Μπήκαν» Ρέτσος, Κυρίτσης – Αναμένονται νέες αφίξεις παικτών

Σήμερα το πρωί οι παίκτες του ΑΟΚ προπονήθηκαν στο προπονητικό κέντρο της ομάδας στο Κρυονέρι, όπου βέβαια ακόμη δεν είναι έτοιμα τα αποδυτήρια.

Ο γειτονικός, Άρης Ζυγού παραχώρησε τα αποδυτήρια στον ΑΟΚ. Προπονήθηκε για πρώτη φορά και ο Χρήστος Ρέτσος, ο οποίος αποκτήθηκε από τη Ρόδο. Επίσης και ο Ηλίας Κυρίτσης ο οποίος έφτασε το Σάββατο στην Καβάλα. Ο ΑΟΚ περιμένει να δει αν θα παίξει την Τέταρτη. Σήμερα, μάλλον μετά το μεσημέρι θα ξέρει οριστικά. Το ματς με τον Απόλλωνα Λάρισας είναι στον… «αέρα».

Διαβάζοντας το ρεπορτάζ του Απόλλωνα Λάρισας, μαθαίνουμε ότι τα κρούσματα μειώθηκαν σε δυο. Επίσης η ομάδα της Λάρισας ενισχύθηκε μεταγραφικά με δυο παίκτες από τον Καναδά και έναν από τη Νιγηρία. Οπότε μάλλον το θέμα έχει να κάνει με τον ΑΟΚ, ο οποίος είχε 7-8 επιβεβαιωμένα κρούσματα πριν την Κυριακή. Αναμένονται και άλλες αφίξεις αυτή την εβδομάδα. Ο ΑΟΚ προσπαθεί να λύσει το πρόβλημα με τη Visa δυο παικτών, του Αλίμι και του Σουεϊντ ενώ έχουν αποκτηθεί δυο ακόμη ξένοι τα τελευταία 24ωρα.

Επίσης στο στρατόπεδο της Καβαλιώτικης ομάδας περιμένουν την απάντηση του Γερμανού μέσου που ήρθε στην Καβάλα για 24 ώρες. Είναι ένας ποδοσφαιριστής με θητεία σε Αγγλικές ομάδες εκτός βέβαια από τη Μπουντεσλίγκα. Μάλιστα σε μια από τις δυο ομάδες, είχε και διάσημο προπονητή. Τελευταία αγωνιζόταν στη Μπόχουμ και φυσικά το γνωρίζει πολύ καλά ο Αλεξάντερ Νούρι.

Δεν αποκλείουμε να απαντήσει θετικά. Εκτός του Γερμανού ο ΑΟΚ πάει να κάνει την έκπληξη με σέντερ φορ εγνωσμένης αξίας. Με το Μήτρογλου δεν είχαμε κάποια εξέλιξη το Σαββατοκύριακο που μας πέρασε. Μάλλον όμως δεν προχωράει και ο… ενδεκαδάτος σέντερ φορ θα προέρχεται από ομάδα του εξωτερικού. Περιμένουμε εν ολίγοις ακόμη 3 ή 4 μεταγραφές.

Φυσικά «παίζουν» και Έλληνες. Σε τοπικό επίπεδο ο Λουίζ Μπαϊρακτάρι του Ορφέα Ελευθερούπολης, φαίνεται ότι έχει κεντρίσει το ενδιαφέρον των ανθρώπων της ομάδα με τα γκολ που πετυχαίνει. Είναι πρώτος σκόρερ στην Α` κατηγορία με 15 γκολ. Το ρόστερ θα έχει μεγάλο βάθος εκ των πραγμάτων  αφού ο ΑΟΚ σε κάποια στιγμή θα παίζει Κυριακή και Τετάρτη. Μιλάμε για ένα ρόστερ με περίπου 28 ποδοσφαιριστές.

Διαβάστε επίσης