ΑΟΚ: Το τρίποντο που θα φέρει την άνοδο και η επόμενη μέρα στη Super League 2

 ΑΟΚ: Το τρίποντο που θα φέρει την άνοδο και η επόμενη μέρα στη Super League 2

Με ενδεχόμενη νίκη του απέναντι στον Νέστο Χρυσούπολης (31/3, 16:00), ο ΑΟΚ θα εξασφαλίσει και μαθηματικά την άνοδο του στη Super League 2.

Με την ολοκλήρωση της τρέχουσας αγωνιστικής περιόδου, η «μπάλα» θα περάσει στα χέρια του Ερασιτένχη, ο οποίος θα πρέπει -βάσει νόμου- να συγκαλέσει έκτακτη γενική συνέλευση για να τεθεί σε εφαρμογή πλάνο σχετικά με την επόμενη μέρα του συλλόγου.

Στο πλαίσιο της μέχρι τώρα συμπόρευσης και συνεργασίας, έχουν -ήδη- υπάρξει οι πρώτες, διερευνητικές επαφές, ανάμεσα στον Γιάννη Διαμαντίδη και στην πλευρά του Ερασιτέχνη. Ο επικεφαλής της διοικούσας επιτροπής και πρόεδρος του ποδοσφαιρικού τμήματος έχει τον πρώτο λόγο για τις επικείμενες εξελίξεις, ωστόσο περιμένει το θέμα της ανόδου να ολοκληρωθεί και μαθηματικά, προκειμένου να εκδηλώσει (και) δημόσια της προθέσεις του.

Υπενθυμίζεται πως πρέπει να ληφθούν υπόψιν και να εξεταστούν τα χρέη που υφίστανται από την ΠΑΕ της εποχής Χαντιτάτζι (μαζί με τις ολιγάριθμες προσφυγές ξένων ποδοσφαιριστών), τα οποία πρέπει να διευθετηθούν ώστε ο ΑΟΚ να εξασφαλίσει την πολυπόθητη αδειοδότηση.

Οι ικανές και αναγκαίες συνθήκες συμμετοχής του στη μεγαλύτερη κατηγορία είναι γνωστές: 1) εγγυητική 150.000 € και 2) μετοχικό κεφάλαιο 350.000 €. Σε προτεραιότητα παραμένει πάντοτε και το γηπεδικό, παράγοντας που (συνεχίζει να) απασχολεί τους ανθρώπους της ομάδας.

Οι παρεμβάσεις που πρέπει να γίνουν (σε βοηθητικούς χώρους, τουαλέτες, φωτισμό κτλ.) είναι υποχρεωτικές, με σκοπό το «Ανθή Καραγιάννη» να είναι σε θέση να φιλοξενήσει αγώνες της Super League 2. Οι «εφιάλτες» και τα όσα πέρασε ο σύλλογος στην προηγούμενη του απόπειρα συμμετοχής στην κατηγορία είναι χαραγμένα ανεξίτηλα στο Καβαλιώτικο στρατόπεδο, προκειμένου να αποφευχθούν παρόμοιες καταστάσεις…

Περιμένουμε με ανυπομονησία και ιδιαίτερη προσμονή τη σπουδαία αναμέτρηση της Κυριακής, που έχει ως στόχο πρώτα τη μαθηματική άνοδο αλλά και επίσης την ενεργοποίηση των μηχανισμών συνεργασίας του οργανισμού μεταξύ του Γιάννη Διαμαντίδη και του Ερασιτέχνη…

Απέναντι στον Νέστο, στηρίζουμε την αγαπημένη μας ομάδα και δίνουμε δυναμικό «παρών» στις κερκίδες του σταδίου!

Διαβάστε επίσης