ΑΟΚ – Βέροια 0-0: Παιχνίδι τακτικής, λίρα εκατό ο Κυρίτσης (φωτογραφίες)

 ΑΟΚ – Βέροια 0-0: Παιχνίδι τακτικής, λίρα εκατό ο Κυρίτσης (φωτογραφίες)

Χωρίς νικητή τελείωσε το ντέρμπι κορυφής ανάμεσα σε ΑΟΚ και Βέροια. Το παιχνίδι στο «Ανθή Καραγιάννη» δεν είχε πολλές συγκινήσεις. Λίγες φάσεις, λίγες ευκαιρίες και πολύ τακτική.

Ο νεανικός ΑΟΚ προσπάθησε για το καλύτερο, έβγαλε πάθος  απέναντι σε μια ομάδα με ποιοτικούς και έμπειρους  παίκτες. Το αποτέλεσμα δεν είναι κακό για τον ΑΟΚ. Η Βέροια απείλησε περισσότερο αλλά ο Κυρίτσης αποδείχθηκε  λίρα εκατό για το Καβαλιώτικο συγκρότημα.

Ο Κώστας Ανυφαντάκης επανέφερε στο αρχικό σχήμα τον Παντεκίδη στο κέντρο της άμυνας και τον Θωμαϊδη στη μεσαία γραμμή. Διατήρησε τον Γιαλαμούδη στην αριστερή πτέρυγα της άμυνας.

Στην επίθεση δεν άλλαξε κάτι αφού ο τραυματίας Βαλαβανόπουλος έμεινε εκτός αποστολής για δεύτερο συνεχόμενο παιχνίδι. Ο Κρητικός τεχνικός προτίμησε σχηματισμό με 4-4-3. Από την άλλη ο Παύλος Δερμιτζάκης ζήτησε από τους παίκτες του να έχουν την κατοχή της μπάλας.

Στο πρώτο μέρος ο  Πασάς έχασε μια κλασσική ευκαιρία για τους φιλοξενούμενους ενώ ο Κολλάς απείλησε με κεφαλιά για τον ΑΟΚ ο οποίος  δεν απέφυγε μερικά αβίαστα λάθη.  Καθαρά  ματς τακτικής από τους δυο προπονητές.

Στην επανάληψη ο Ανυφαντάκης έβαλε νωρίς έναν ακόμη μέσο (Κέρθι) στη θέση του Κόκκορη, αλλάζοντας την τακτική του. Η Βέροια πλησίασε το γκολ με το Λουκίνα αλλά ο Κυρίτσης είπε πάλι «όχι».

Το φιλμ του αγώνα

13` σέντρα του Ορφανίδη, κεφαλιά του Κολλά από πολύ καλή θέση μπλόκαρε ο Βελλίδης.

28` πάσα του Πόζογλου, ο Πασάς πλάσαρε μόνος του αλλά ο Κυρίτσης έσωσε την εστία του.

54`  καλό σουτ του Ορφανίδη, λίγο άουτ.

57` τετ α τετ  πλασέ  του Λουκίνα, έσωσε ο Κυρίτσης.

76` μετά από κόντρες, αστοχεί από καλή θέση ο Πόζογλου.

Διαιτητής της αναμέτρησης ο Βεργέτης από την Αρκαδία.

Οι συνθέσεις των δυο ομάδων

ΑΟΚ: Κυρίτσης, Καζαντζίδης, Γιαλαμούδης 74` Κολλαράς , Στίκας, Γαβριηλίδης, Κόκκορης 53`Κέρθι , Θωμαϊδης 82` Παπαδόπουλος , Κολλάς 82` Γεωργακόπουλος , Ορφανίδης, Αδαμάκης 74` Μελισσόπουλος .

Βέροια: Βελλίδης, Μπουκουβάλας, Μούχαλης 90` Καραγιάννης , Πεταυράκης, Παπαχρήστος, Στάμου 46` Ντι Τζιοβάνι , Οικονόμου, Πασάς, Μούργος 69` Σιμόνι , Πόζογλου 84` Αποστολόπουλος , Λουκίνας.

 

Οι δηλώσεις Ανυφαντάκη – Δερμιτζάκη μετά τη λήξη της αναμέτρησης

Διαβάστε επίσης