Απάντηση ΣΥΡΙΖΑ στην ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ της ΝΟΔΕ ΚΑΒΑΛΑΣ

 Απάντηση ΣΥΡΙΖΑ στην ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ της ΝΟΔΕ ΚΑΒΑΛΑΣ

Ούτε λέξη για την ταμπακιέρα”

Είναι προφανής ο πανικός της ΝΔ και συγκεκριμένα του κυρίου Δράκου μετά και την χθεσινή συμφωνία που επετεύχθη στο Eurogroup. Δεν εξηγείται διαφορετικά το λιβελογράφημα που έστειλε στον τοπικό τύπο, απαντώντας (;) στο δελτίο τύπου του ΣΥΡΙΖΑ Καβάλας. Έχει ενδιαφέρον η τακτική που χρησιμοποιεί ο κ. Δράκος. Με ψέματα και χοντροκομμένες αριθμητικές προσεγγίσεις, δεν τολμά να απαντήσει στην ουσία: το μεγαλύτερο ποσοστό των ΕΜΠΟΡΩΝ θα πληρώνει λιγότερες ασφαλιστικές εισφορές, ναι ή οχι;

Άλλωστε, είναι κεντρική γραμμή της ΝΔ να  αρνείται εδώ και καιρό να απαντήσει σε καίρια ερωτήματα (βλ. Ομαδικές απολύσεις, επιπλέον μέτρα ΔΝΤ, συλλογικές συμβάσεις εργασίας κτλ.). Φαίνεται πως ο κύριος Δράκος την ακολουθεί πιστά.

Αλλά ας πάμε στην ουσία. Σύμφωνα με στοιχεία της ΕΣΕΕ (η οποία απ’ όσο γνωρίζουμε, δεν είναι ΣΥΡΙΖΑ), “το 77% των εμπόρων θα πληρώσει λιγότερες ασφαλιστικές εισφορές”. Αν θέλετε να συνεχίσετε την φθηνή αντιπολίτευση για ίδιον πολιτικό όφελος, καν’ τε το. Η πραγματικότητα όμως θα συνεχίζει να μην συμφωνεί μαζί σας.

Υ.Γ. Μιας και η ανακοίνωση φαίνεται να γράφτηκε πριν την ολοκλήρωση του Eurogroup, ελπίζουμε ο κ. Δράκος να μην κόλλησε απ’ τον κ. Μητσοτάκη. Αν συνέβη κάτι τέτοιο, του ευχόμαστε περαστικά.

Γραφείο Τύπου 21/2/2017

Διαβάστε επίσης