Απάντηση του Νέστου στις δηλώσεις του Άγγελου Διγκόζη

 Απάντηση του Νέστου στις δηλώσεις του Άγγελου Διγκόζη

 Μετά τις δηλώσεις του Αγγέλου Διγκόζη σε μέσα ενημερώσεις για την επίθεση απο τον πρόεδρο μας και την διαστρέβλωση των γεγονότων για το κέρδος των εντυπώσεων θα τοποθετηθούμε ως εξής:
Ο Άγγελος Διγκόζης στο παιχνίδι του Νέστου με τον Πανσερραϊκό   στην επίτευξη των γκολ γυρνούσε συνέχεια στην κερκίδα κάνοντας χειρονομίες προς τους φιλάθλους μας που δεν αρμόζουν σε έναν προπονητή ενός τόσο ιστορικού σωματείου βρίζοντας χυδαία και ήταν εριστικός σε όλη την διάρκεια του αγώνα δυναμιτίζοντας ένα καθαρά ποδοσφαιρικό κλίμα.
Ο πρόεδρος του ΝΕΣΤΟΥ που υπηρετεί αυτό το σωματείο 20 χρόνια δεν έχει δωσει το παραμικρό δικαίωμα σε κανένα αντίπαλο σωματείο η προπονητή.
Όταν τελείωσε το παιχνίδι χειροκροτήσαμε την νίκη του ΠΑΝΣΕΡΑΙΚΟΥ όχι όμως την συμπεριφορά του προπονητή της ομαδος γιατί δεν μας δίδαξε καθόλου ήθος και θα έπρεπε να είναι αν μη τι άλλο προπονητής στο συγκεκριμένο παιχνίδι κορυφής και όχι αυτό το πράγμα που παρουσίασε.
Λογικό να υπάρχει ένταση με την παρουσία του στο προχθεσινό παιχνίδι που ήταν και πάλι εριστική να έρχεται να κάθεται άναμεσα στους φιλάθλους που εβριζε και εκανε πριν λίγο καιρό χυδαίες χειρονομίες.
Σεβόμαστε το σωματείο του ΠΑΝΣΕΡΑΙΚΟΥ και είναι τιμή μας να αγωνιζόμαστε με αυτό το σωματείο που μας λυπει το γεγονός που αγωνίζεται σε αυτές της κατηγορίες γιατί δεν του αρμόζει, σεβόμαστε τον προπονητή του ΠΑΝΣΕΡΑΙΚΟΥ όποιος και να είναι αυτός αλλά δεν σεβόμαστε τον άνθρωπο Διγκοζη γιατί δεν σεβάστηκε ούτε το σωματείο μας ούτε τους φιλάθλους μας ούτε την φιλοξενία μας που κατά ομολογία όλων ήταν άψογη.
Δεν θα επεκταθούμε στους θεατρινισμούς που έκανε με δήθεν επίθεση προς αυτόν γιατί δεν αρμόζει στο ήθος και στην ομάδα που υπηρετούμε τόσα χρόνια.

Καληνύχτα κύριε Διγκόζη!!!

Διαβάστε επίσης