• 23 Απριλίου 2024,

Απάντηση του Τάσου Καρασαββόγλου στο εξώδικο του σωματείου

 Απάντηση του Τάσου Καρασαββόγλου στο εξώδικο του σωματείου

Ο διοικητής του Νοσοκομείου Καβάλας Τάσος Καρασάββογλου μίλησε στο ραδιόφωνο της Πρωινής σχετικά με το εξώδικο που έλαβε πριν λίγες ημέρες από το σωματείο των εργαζομένων στο νοσηλευτικό ίδρυμα. Χαρακτήρισε το περιεχόμενο του ως περιεχόμενο που διαστρεβλώνει την πραγματικότητα. Ο διοικητής του Νοσοκομείου αναφέρθηκε στο θέμα του εξώδικου και της εν γένει διαφωνίας του με το σωματείο λέγοντας ότι πρόκειται για ειδική άδεια σε εργαζόμενους ειδικών τμημάτων.

Το δικαίωμα επεκτάθηκε πρόσφατα και σε άλλες κατηγορίες εργαζομένων του νοσοκομείου.

Ο κ. Καρασαββόγλου ισχυρίζεται ότι το βασικό θέμα της διαφωνίας του με το σωματείο αφορά την αναδρομικότητα αυτών των αδειών δηλαδή την χορήγησή τους στο προσωπικό που τις δικαιούται για το έτος 2017. Δεν είμαστε σίγουροι ότι το δικαιούνται για το έτος 2017,  είπε ο κ. Καρασάββογλου σημειώνοντας ότι οι άδειες χορηγήθηκαν κανονικά για το τρέχον έτος και για το προηγούμενο δηλαδή το 2018.

Επί της ουσίας ο διοικητής του Νοσοκομείου είπε ότι αρχικά απηύθυνε σχετικό ερώτημα στο υπουργείο και την 4η υγειονομική περιφέρεια. Επειδή αυτοί δεν απάντησαν- συνέχισε- ζήτησε γνωμοδότηση του Νομικού Συμβούλου του νοσοκομείου. Το περιεχόμενο της οποίας περιμένει για να υλοποιήσει.

 

 

 

 

 

Διαβάστε επίσης