• 20 Απριλίου 2024,

Απεργεί το τμήμα καθαριότητας του Δήμου Καβάλας

 Απεργεί το τμήμα καθαριότητας του Δήμου Καβάλας

Το Τμήμα Καθαριότητας του Δήμου Καβάλας ενημερώνει ότι σύμφωνα με την προκήρυξη της ΠΟΕ-ΟΤΑ για κινητοποιήσεις και απεργίες

-Την  Τρίτη 20/6 και την Τετάρτη 21/6/2017 θα πραγματοποιηθεί κατάληψη του αμαξοστασίου του Δήμου

-και 24ωρη ΑΠΕΡΓΙΑ για τη Πέμπτη 22/6/2017.

Λόγω της συμμετοχής των εργαζομένων του Τμήματος Καθαριότητας  στις κινητοποιήσεις της ΠΟΕ-ΟΤΑ ΔΕΝ ΘΑ ΠΡΑΓΜΑΤΟΠΟΙΗΘΕΙ Η ΑΠΟΚΟΜΙΔΗ ΤΩΝ ΑΠΟΡΡΙΜΜΑΤΩΝ, ΑΝΑΚΥΚΛΩΣΙΜΩΝ ΥΛΙΚΩΝ, ΒΑΡΕΩΝ ΑΝΤΙΚΕΙΜΕΝΩΝ ΚΑΙ ΧΟΡΤΩΝ τις παραπάνω ημέρες.

Η υπηρεσία καλεί τους δημότες να συνεργαστούν και να μην τοποθετούν απορρίμματα εκτός κάδων προκειμένου να διασφαλισθεί η καθαριότητα και η δημόσια υγεία, διότι η υπηρεσία καθαριότητας θα λειτουργήσει μόνο με προσωπικό ασφαλείας για την αντιμετώπιση έκτακτων αναγκών (π.χ. αποκομιδή απορριμμάτων από το νοσοκομείο).

Ικανοποιημένος ο Δήμος Καβάλας

Από το Δήμο Καβάλας δόθηκε προς δημοσίευση η ακόλουθη ανακοίνωση:

Ο Δήμος Καβάλας χαιρετίζει με ικανοποίηση την έκδοση της δικαστικής απόφασης, με την οποία δικαιώνονται εργαζόμενοι της ΒΦΛ στην δικαστική τους διαμάχη με την εργοδοσία.

Ήταν εξάλλου προφανές από την πρώτη στιγμή, πως λύση σε αυτό το τεράστιο για την τοπική κοινωνία πρόβλημα, θα μπορούσαν να δώσουν, είτε ο γόνιμος και ουσιαστικός διάλογος μεταξύ των μερών, εργοδοσίας και εργαζομένων, είτε η κυβέρνηση και οι κρατικοί φορείς, είτε τα ελληνικά δικαστήρια.

Ευχή μας είναι, η δικαίωση όλων των εργαζομένων και η απρόσκοπτη λειτουργία του εργοστασίου, η οποία είναι ζωτικής σημασίας για την οικονομία της περιοχής μας.

 

 

 

Διαβάστε επίσης