• 19 Μαΐου 2024,

Απίστευτη εξέλιξη και 3-3 στο ΑΕΚ- Βυζάντιο

 Απίστευτη εξέλιξη και 3-3 στο ΑΕΚ- Βυζάντιο

Γράφει ο Τάσος Πατσίδης

Απίστευτα πράγματα έγιναν στο Βερούλειο. Η ΑΕΚ προηγήθηκε με 2-0 και ενώ φαινόταν ότι έχει «καθαρίσει» το παιχνίδι, η ομάδα του Βυζαντίου μέσα σε λίγα λεπτά κατάφερε να πετύχει  τρια γκολ και να προηγηθεί  στο σκορ ενώ στη συνέχεια ισοφάρισε ο Αγγος για το τελικό 3-3.  Παιχνίδι για γερά νεύρα με την ΑΕΚ να έχει τον έλεγχο στο πρώτο μέρος, όπου το Βυζάντιο φαινόταν ότι δε μπορούσε να πετύχει πολλά. Όλα άλλαξαν στο β` μέρος, μέσα σε 10 λεπτά. Η ομάδα του Κοκκινοχώματος παραμένει ζωντανή στη μάχη της παραμονής ενώ η ΑΕΚ δε μπόρεσε να ξεφύγει περισσότερο.

Το 1-0 στο 10` με κεφαλιά του Άγγου από σέντρα του Γ. Κυγάη.

Στο 53` το 2-0 με σουτ του Μοσχούδη έξω από την περιοχή. Στο 57` με φοβερό  φάουλ του Σαλπιγγίδη, το 2-1. Στο 62` ο Αλμπαν πρόλαβε τον τερματοφύλακα και με πλασέ το 2-2. Στο 65` από κόρνερ του Σαλπιγγίδη, ο Αλμπαν το 2-3 από πολύ κοντά. Στο 80` ο Αγγος με σουτ μέσα από την περιοχή, το 3-3. Στο 77` ο Αγγος αστόχησε από πολύ κοντά ενώ στο 75` κεφαλιά του Ελευθεριάδη βρήκε σε αμυντικό και πέρασε λίγο πάνω από το οριζόντιο δοκάρι. Στο Α` μέρος σου του Ευθυμίου στο 16` και δύσκολη απόκρουση σε κόρνερ του Κακουλίδη.  Ο διαιτητής Μάνταλος απέβαλε από το παιχνίδι στο 70` τον προπονητή της ΑΕΚ, Παύλο Προβατίδη ενώ δεν έκανε λάθη.

Οι συνθέσεις των δυο ομάδων.

ΑΕΚ: Κακουλίδης Χ, Στερνιώτης, Γ. Κυγάης, Ισα 70` Τσιτσόπουλος, Ελευθεριάδης, Α. Κυγάης, Σεμερτζίδης, Αθανασιάδης, Κακουλίδης Δ 38` Μοσχούδης, Αγγος.

Βυζάντιο: Κουνατίδης, Παπαδόπουλος 88` Λαζαρίδης, Δημητριάδης Σ Α, Μ. Μπατάκογλου, Κ. Μπατάκογλου, Ευθυμίου, Αλμπαν, Λάσκαρης, Τσίλογλου 92` Προβατίδης, Σαλπιγγίδης, Δημητριάδης Θ Α.

 

Διαβάστε επίσης