Απο φέτος καθιερώνεται ο θεσμός του Super Cup στην ΕΠΣΚ και είναι αφιερωμένος στην μνήμη του Βασίλη Ραφτόπουλου

 Απο φέτος καθιερώνεται ο θεσμός του Super Cup στην ΕΠΣΚ και είναι αφιερωμένος στην μνήμη του Βασίλη Ραφτόπουλου

Η φετινή ποδοσφαιρική χρονιά ανοίγει με την καθιέρωση ενός νέου ποδοσφαιρικού θεσμού στην Ένωσή μας, αυτού του Super Cup. Πρόκειται για έναν αγώνα που θα ανοίγει την ποδοσφαιρική αυλαία και θα τον ακολουθούν οι επίσημοι αγώνες Κυπέλλου και πρωταθλημάτων.

Ο αγώνας αυτός πρέπει να καθιερωθεί στη συνείδηση όλων των εμπλεκομένων στο ποδόσφαιρο, παραγόντων, προπονητών, διαιτητών, ποδοσφαιριστών, φιλάθλων, ως μία γιορτή, αφού επί της ουσίας θα τιμούμε τον πρωταθλητή και τον Κυπελλούχο της προηγούμενης ποδοσφαιρικής χρονιάς.

Παράλληλα, ο αγώνας αυτός είναι αφιερωμένος στη μνήμη του Βασίλειου Ραφτόπουλου, ενός πρώην μέλους του Διοικητικού Συμβουλίου της ΕΠΣ Καβάλας, που αναπάντεχα και πρόωρα έφυγε από κοντά μας.

Το φετινό Super Cup θα διεξαχθεί το Σάββατο 11 Αυγούστου 2018 και αντιμέτωποι θα τεθούν ο πρωταθλητής μας ΚΕΡΑΥΝΟΣ ΠΕΡΝΗΣ και ο Κυπελλούχος μας Α.Ο. ΚΑΒΑΛΑ. Δύο ιστορικές ομάδες της Ένωσής μας, που στη φετινή περίοδο θα ξαναβρεθούν αντιμέτωποι, αφού και τα δύο σωματεία θα συμμετάσχουν στο πρωτάθλημα της Γ’ Εθνικής Κατηγορίας. Είναι μία πρώτης τάξεως ευκαιρία για τους προπονητές να τεστάρουν τα νέα τους αποκτήματα σε επίσημο ποδοσφαιρικό αγώνα, αλλά και για τους φιλάθλους, προκειμένου να βγάλουν τα συμπεράσματά τους για τις αγαπημένες τους ομάδες.

Η ΕΠΣ Καβάλας καλεί όλους τους φιλάθλους να δώσουν το παρών στην ποδοσφαιρική αυτή αναμέτρηση, ώστε να τιμήσουν τον αγαπημένο μας φίλο, Βασίλη Ραφτόπουλο, αλλά και τους τροπαιούχους της περυσινής ποδοσφαιρικής περιόδου.

Διαβάστε επίσης