• 11 Μαΐου 2024,

Από που να περάσει ο κορωνοϊός ;

 Από που να περάσει ο κορωνοϊός ;

Νομίζω ότι ακόμα και αυτό το λάθος στις διαστάσεις των μασκών που μοίρασαν οι Δήμοι σε όλους τους μαθητές θα πρέπει να το δούμε με χιούμορ.

Διότι όπως θα διαπιστώσετε και εσείς σχετικά εύκολα από την μάσκα αυτή που ξεκινάει από τον λαιμό και φτάνει μέχρι το μέτωπο ο κορωνοϊός είναι αδύνατον να περάσει.

Θέλω να πω ότι αν εξαιρέσουμε τα υπόλοιπα προβλήματα που δημιουργεί αυτή η XL διάσταση της μάσκας η ασφάλεια που παρέχει στον χρήστη είναι 101% !

Απλά ίσως σε αυτές τις μάσκες πρέπει να γίνουν κάποιες παρεμβάσεις όπως να ανοιχτούν δύο τρύπες στο ύψος των ματιών για να βλέπει αυτός που την φοράει.

Οι άνθρωποι κάνανε ένα μικρό λάθος, μην ορμάτε να τους φάτε.

Θα το διορθώσουν.

Θα προχωρήσουν σε νέα παραγωγή και απλά αυτές που έχουν γίνει σε μεγαλύτερη διάσταση θα τις μετατρέψουν με κάποιες απαραίτητες παρεμβάσεις  σε βρακιά  και κιλότες και θα τα μοιράσουν στους γονείς των μαθητών.

Διότι όπως λέει και ο φίλος μου ο Μήτσος “άνθρωπος είσαι χέστηκες , να μην έχεις ένα δεύτερο σώβρακο ; “

 

Και ενώ το σήριαλ “ΜΕΛΙΣΣΕΣ” ξεκίνησε κανονικά την Δευτέρα με την προβολή των επεισοδίων του β’ κύκλου το σήριαλ ΗΛΙΟΣ που γυρίζεται στην Καβάλα πήρε αναβολή μία εβδομάδα.

Ο λόγος της αναβολής άγνωστος.

 

Για τον Αντ1 η προχθεσινή Δευτέρα ήταν μεγάλη μέρα αφού εκτός από το σήριαλ “ΜΕΛΙΣΣΕΣ” που θα είναι και φέτος το βαρύ πυροβολικού του καναλιού ξεκίνησαν και οι εκπομπές του Νίκο Χατζηνικολάου που είχε καλεσμένη στο στούντιο την Χαρούλα την Αλεξίου που μέσα στο καλοκαίρι πήρε την απόφαση να μην ξανατραγουδήσει αφού όπως χαρακτηριστικά είπε η φωνή της δεν ανταποκρινόταν.

Αυτή την απόφαση την πήρε μετά από ένα live.

To ίδιο θα πρέπει να κάνουν και άλλοι τραγουιδιστές που όμως όπως φαίνεται δεν έχουν τις ίδιες ευαισθησίες με την Χαρούλα που αντιμετώπισε με γενναιότητα την πραγματικότητα και πήρε την απόφαση να μην ξανατραγουδήσει.

Κυρία !

 

Αυτά τα λίγα και για σήμερα.

Να είστε καλά μέχρι αύριο το πρωί που θα τα ξαναπούμε και να έχετε το νου σας γιατί οι καιροί παραμένουν και δύσκολοι και ύπουλοι και ύποπτοι.

Είμαστε σίγουροι όμως ότι στο τέλος θα πάνε όλα καλά.

με το 1 με το 2 με το 3 :

ΑΛΟΡΑ !

 

 

 

 

Διαβάστε επίσης