• 29 Απριλίου 2024,

Από τα κουλουάρ του Στίβου στο «The Voice of Greece» (φωτογραφίες)

 Από τα κουλουάρ του Στίβου στο «The Voice of Greece» (φωτογραφίες)

Ο Θανάσης Κωνσταντινίδης με την καλή του Ηλιάνα Χατζηιωαννίδου έλαμψαν με την παρουσία τους το βράδυ της Κυριακής στο The Voice of Greece.

Ο Θανάσης προέρχεται από αθλητική οικογένεια. Γιος του παλιού πρωταθλητή του ύψους Παναγιώτη Κωνσταντινίδη και της Κατερίνας Δράκου η οποία εκτός από πρόεδρος του ΟΚΑΚ είναι και Αρχιπροπονήτρια στο σύλλογο.

Ο Θανάσης αυτή την εποχή είναι προπονητής στίβου στον ΟΚΑΚ. Μάλιστα με έδρα την Ελευθερούπολη εκεί όπου συνεργάζεται φέτος με τη Ρούλα Ζωτικού και για αρκετά χρόνια με τη Κατερίνα Δεληγιαννάκη.

Παλαιότερα είχε χαρακτηριστεί σαν ένα μεγάλο ταλέντο του Στίβου.

Είχε διακρίσεις τόσο σε Πανελλήνια πρωταθλήματα όσο και σε Βαλκανικό επίπεδο, κυρίως στα 400 εμπόδια και 200 μέτρα. Ακόμη είχε διακριθεί και στο διεθνές μίτινγκ «Δαβιτζόγλεια».

Ένας πρόωρος τραυματισμός τον άφησε πολύ γρήγορα εκτός δράσης ενώ θα μπορούσε να κάνει περισσότερο πράγματα. Στη συνέχεια ασχολήθηκε με την προπονητική στο Στίβο ενώ είναι και ιδιοκτήτης γυμναστηρίου στην Καβάλα.

Στο The Voice of Greece εκτός από την καλή του Ηλιάνα Χατζηιωαννίδου, ήταν μαζί του και η πρωταθλήτρια στίβου του ΟΚΑΚ Σοφία Ιωσηφίδου.

Ο 26χρονος Θανάσης συνεχίζει την παράδοση της οικογενείας στον κλασσικό αθλητισμό και παράλληλα αναδεικνύει  το ταλέντο του στο τραγούδι.

Αν βέβαια σε κάποια στιγμή βρεθεί στη θέση να επιλέξει ένα από τα δύο, θα είναι μια πολύ δύσκολη απόφαση.

Προς το παρόν, είναι ένας νέος άνθρωπος της πόλης που έχει φιλοδοξίες, έχει θάρρος και πίστη σε όλα αυτά που κάνει…

Διαβάστε επίσης