• 15 Μαΐου 2024,

Απο τις καλύτερες SELFIE μακράν !!!

 Απο τις καλύτερες SELFIE μακράν !!!

Σιγά μην κόλωνε η κυβέρνηση του Τσίπρα στα προαπαιτούμενα.

Εδώ πέρασε απο συμπλυγάδες, ψήφισε την ΑΡΤΑ και τα ΓΙΑΝΝΙΝΑ σε φόρους και χαράτσια και θα κολούσε στα προαπαιτούμενα ;

Ολα θα κλείσουν και την δόση των 7 και κάτι ψιλά δις θα την πάρουμε και θα πούνε και ένα τραγούδι.

Και αυτοί και εμείς.

Η κυβέρνηση του Τσίπρα εξελίσσεται ώς η πιο αποτελεσματική ΜΝΗΜΟΝΙΑΚΗ κυβέρνηση που δεν κολώνει πουθενά και τα ψηφίζει όλα με φόρα και άερα Ευρωπαϊκό.

Για τον λόγο αυτό έχουμε χωνέψει και τα προαπαιτούμενα και είμαστε έτοιμοι για το χρήμα το αμαρτωλό που δεν θα το δούμε καθόλου αφού έτσι όπως θα το πάρουμε θα το δώσουμε πίσω αφού και τα 7 δις θα πάνε σε δόσεις και τόκους.

Τα επόμενα είναι αυτά που θα πέσουν στην πραγματική οικονομία αφού είναι τα λεφτά που έχουν προβλεφθεί και απο τους εταίρους για να πληρώσει το κράτος τις οφειλές του προς τους ιδιώτες.

Στόχος του Τσίπρα όπως σας έγραψα και προχθές είναι να δώσει αρκετές ανάσες στην πραγματική οικονομία της χώρας μέχρι τον Σεπτέμβρη που θα πρέπει να δώσει λύση στα εργασιακά με πολλές αλλαγές προκειμένου να κλείσει και η δεύτερη αξιολόγηση.

Αν δεν καταφέρει μέχρι τότε να “χρυσώσει” το χάπι θα πέσει γιατί η πίεση του κόσμου θα είναι πολύ μεγάλη.

Τώρα εξηγούνται όλα!

Αναρωτιόμουνα όλη αυτή την περίοδο των αγώνων του Ολυμπιακού με τον Παναθηναϊκό πως και ο Σπανούλης τα βάζει όλα απο μακριά – κοντά – ανάποδα ακόμα και με κλειστά μάτια και διάβασα κάπου  οτι τελειώνει φέτος  το συμβόλαιο του με τον Ολυμπιακό και έρχεται καινούργιο “κασέρι”.

Μετά απο τέτοιες εμφανίσεις ο κόσμος του Ολυμπιακού απαιτεί να μείνει ο Σπανούλης και οι αδελφοί Αγγελόπουλοι που πανηγυρίζουν ακόμα το δεύτερο συνεχόμενο πρωτάθλημα χάρη στα τρίποντα του Σπανούλη καταλαβαίνετε οτι θα του προσφέρουν πολλά εκατομμύρια ευρώ για να μείνει.

Ο Σπανούλης θέλει να κλείσει την καριέρα του στον Ολυμπιακό αλλά θέλει να αξίζει και τον κόπο.

4 παιδιά μεγάλωνει ο άνθρωπος.

Στα 550 ευρώ απο τα 420 που είναι σήμερα φαίνεται οτι θα ανέβει τις επόμενες εβδομάδες το εβδομαδιαίο όριο ανάληψης δίνοντας μια αίσθηση ΄χαλάρωσης των capital controls που αν πάνε όλα καλά μετά  και την δεύτερη αξιολόγηση μετά τον Σεπτέμβρη μπορούμε να περιμένουμε και την πλήρη άρση τους.

Πάντως φαίνεται οτι υπάρχει μια διάθεση να χαλαρώσει το μέτρο αυτό που ισχύει απο πέρσι τον Ιούνιο.

Το θυμίζουμε αυτό γιατί μερικοί υδροκέφαλοι και λαϊκιστές βγαίνανε και υποστηρίζανε πριν την τελευταία εκλογική αναμέτρηση οτι απο την επομένη το πρωί ο ΣΥΡΙΖΑ ως κυβέρνηση θα τα έβγαζε απο την ζωή μας.

Πως , πως  πως ….

Το τελευταίο τρίμηνο του 2016 και αν …

Πάντως στην ανεργία η Ελλάδα συνεχίζει να είναι πρωταθλήτρια της ΕΕ με 1,16 εκατομμύρια ανέργους όπως αυτοί καταγράφηκαν τον Φεβρουάριο του 2016.

Καταλαβαίνετε οτι τα νούμερα που λένε πάντα την αλήθεια μας προβληματίζουν και μας δημιουργούν μια ανησυχία οτι η κατάσταση η οποία βιώνουμε τα τελευταία χρόνια στην χώρα μας δύσκολα θα αλλάξει.

Και δύσκολα και σε βάθος χρόνου αφού υπάρχουν πάρα πολλοί , κυρίως κυβερνητικοί που θέλουν να δημιουργήσουν την εντύπωση οτι η κατάσταση στην Ελλάδα θα αλλάξει μέσα σε ένα βράδι.

Πως , πως , πως …

Καλή σας ημέρα καλό μήνα και καλές αυξήσεις.

Απο χθες 1η Ιουνίου ζούμε στιγμής 4ου ΜΝΗΜΟΝΙΟΥ που είναι αλήθεια οτι προσπαθήσαμε πολύ για να το φέρουμε και αυτό αφού δεν υπάρχει χώρα στην ιστορία της Ευρώπης που έχει ψηφίσει και εφαρμόσει τέσσερα συναπτά ΜΝΗΜΟΝΙΑ.

Μόνο η Ελλάδα η οποία είναι έτοιμη αμά λάχει και για ένα 5ο που παραμονεύει αν δεν πάνε καλά τα πράγματα και δεν βγούνε τα νούμερα.

Ο Ιούνιος τίνει να γίνει ο πιο δύσκολος μήνας του χρόνου.

Πέρσι είχαμε τα capital controls και φέτος έχουμε το 4ο μνημόινιο η εφαρμογή του οποίου ξεκίνησε απο 1η Ιουνίου.

Αντί να χαιρόμαστε που ξεκινάει η καλοκαιρινή περίοδος είμαστε προβληματισμένοι γιατί έρχεται νέα φοροκαταιγίδα.

Περισσότερο για τις εντυπώσεις παρά για την ουσία η έκπτωση ΄γύρω στο 15% της ΔΕΗ σε όλους τους συνεπείς και εμπρόθεσμους καταναλωτές που όπως καταλαβαίνετε τα τελευταία χρόνια είναι ελάχιστοι λόγω των γνωστών οικονομικών δυσκολιών.

Το άλλο που θα πρέπει να έχετε υπόψη σας είναι οτι η έκτπωση γίνεται στην αξία του ηλεκτρικού ρεύματος και οχι στο σύνολο του λογαριασμού που περιλαμβάνει και τα χαράτσια για ΕΡΤ και Δήμο.

Λοιπόν λεβέντες αυτά και για σήμερα.

΄Να είστε καλά και να έχετε το νού σας γιατί οι καιροί εκτός απο δύσκολοι και ύποπτοι είναι και πονηροί.

Θα τα ξαναπούμε και πάλι αύριο το πρωί πρώτα ο θεός.

Να είστε χαλαροί και έτοιμοι για τα καλύτερα που είναι μπροστά μας.

Μην χάνετε το κουράγιο την αισιοδοξία και τον αυθορμητισμό σας.

με το 1 με το 2 με το 3 :

ΑΛΟΡΑ !

 

 

 

 

 

 

 

 

Διαβάστε επίσης