• 17 Μαΐου 2024,

Από το παρατεταμένο Φθινόπωρο στην βαρυχειμωνιά ;

 Από το παρατεταμένο Φθινόπωρο στην βαρυχειμωνιά ;

Μας την γύρισε την πλάκα ο Αρναούτογλου και πλέον μας μιλά για σοβαρή πτώση της  θερμοκρασίας και τα πρώτα χιόνια σε όλα τα χιονοδρομικά κέντρα της χώρας.

Το ότι έχει πέσει η θερμοκρασία το γνωρίζουμε από την περασμένη Πέμπτη όπου οι νοτιάδες σταδιακά  γίνανε βοριάδες και μας «σφίξανε».

Για τα χιόνια ενημερωθήκαμε πριν το Σαββατοκύριακο αλλά και πάλι ήταν κάτι αναμενόμενο όταν το ημερολόγιο είναι στα μέσα του Νοέμβρη.

Δηλαδή πόσο ακόμα να πάμε με τους νοτιάδες και τα 20άρια στην θερμοκρασία ;

 

Τελικά το Survivor All Star ξεκινάει στις 8 Ιανουαρίου του 2023.

Είναι οριστικό όπως οριστικές είναι και οι συμμετοχές.

Αυτοί που ήταν να συμφωνήσουν , συμφωνήσανε , βάλε την υπογραφή τους , πήρανε την προκαταβολή και ετοιμάζονται κυρίως ψυχολογικά για την άφιξη τους στον Άγιο Δομίνικο.

 

Ακόμα κανείς δεν μπορεί να εξηγήσει τι πραγματικά κρύβεται πίσω από την αποχώρηση των Ρωσικών στρατευμάτων από την Χερσώνα.

Είναι παγίδα ;

Είναι  υποχώρηση ;

Κανείς δεν μπορεί να ξέρει τι έχει στο μυαλό του ο Πούτιν που είναι σίγουρο ότι δεν θέλει και δεν ξέρει να χάνει.

 

Και όμως ακόμα και η CIA κάνει λάθος.

Προχθές αναστατώθηκε όλο το «Ελευθέριος Βενιζέλος» και όχι μόνο με δύο πτήσεις της Emirates όπου σύμφωνα με πληροφορίες της CIA  υπήρχε ( σε μία από τις δύο) επιβάτης – τρομοκράτης.

Και οι δύο πτήσεις επέστρεψαν στα Σπάτα για τον σχετικό έλεγχο των επιβατών  και μετά από περίπου 4 ώρες όταν διαπιστώθηκε ότι δεν υπάρχει αυτό το ενδεχόμενο αναχωρήσανε και οι δύο για τον προορισμό τους.

Πάντως το ρεπορτάζ έχει και συνέχεια αφού οι αρχές ψάχνανε να βρούνε έναν 35χρονο Τούρκο  υπήκοο αραβικής καταγωγής  ο οποίος όμως δεν ήταν σε καμία από τις δύο πτήσεις.

Σύμφωνα με πληροφορίες, ο εν λόγω άνδρας διαμένει στην Αθήνα υπό καθεστώς ασύλου και είχε υποβάλει αίτημα να του χορηγηθεί βίζα ώστε να ταξιδέψει στην Αμερική, όπου διαμένει η οικογένειά του.

Οι ίδιες πληροφορίες αναφέρουν ότι κάποιος φίλος του φέρεται να επικοινώνησε είτε με τις αμερικανικές είτε με τις ελληνικές αρχές και να υποστήριξε πως πρόκειται για τρομοκράτη ο οποίος ετοιμάζεται να πραγματοποιήσει τρομοκρατικό χτύπημα σε κάποιες από τις εν λόγω πτήσεις.

Εκτός όλων των άλλων, σύμφωνα με πληροφορίες, ερευνάται το ενδεχόμενο να πρόκειται για προσωπική διαφορά ανάμεσα στο άτομο που υποστήριξε στις Αρχές τα περί τρομοκρατικής δράσης και στον άνδρα τον οποίο έψαχναν οι Αρχές χθες στα δύο αεροπλάνα της Εmirates αλλά δεν βρήκαν.

Μπορεί να ήθελε να τον εκδικηθεί και διάλεξε αυτό τον τρόπο.

 

Σάλος με το μυστηριώδες ρόφημα που ήπιε ο Τζόκοβιτς στην διάρκεια του αγώνα του με τον Τσιτσιπά τον οποίο και κέρδισε.

Κανείς δεν είναι σε θέση να γνωρίζει τι περιείχε αυτό το ρόφημα.

Λέτε να είχε μέσα κουκουνόγαλο ;

Αναρωτιέμαι στους αθλητές του τένις μετά από κάθε αγώνα δεν γίνεται ντόπινγκ κοντρόλ ;

 

Αυτά τα λίγα και για σήμερα.

Καλημέρα και καλή εβδομάδα.

ΑΛΟΡΑ !

 

Διαβάστε επίσης