Από το ταλέντο στο ποδόσφαιρο «μεταγραφή» στο χώρο της διαιτησίας – Ο Γεωργιτσόπουλος σφυρίζει το παιχνίδι του ΑΟΚ με τον ΠΑΟ Κοσμίου

 Από το ταλέντο στο ποδόσφαιρο  «μεταγραφή» στο  χώρο της διαιτησίας  –  Ο Γεωργιτσόπουλος σφυρίζει   το  παιχνίδι του ΑΟΚ με τον ΠΑΟ Κοσμίου

Ο Δραμινός διαιτητής Γιώργος Γεωργιτσόπουλος  γεννημένος στις 16/12/1986 θα σφυρίξει την αναμέτρηση του ΑΟΚ μέσα στην Κομοτηνή κόντρα στον ΠΑΟ Κοσμίου.

Δεν είναι… άγνωστος αφού έχει στο πρόσφατο παρελθόν διευθύνει παιχνίδια του Καβαλιώτικου συγκροτήματος στη Γ` Εθνική.

Συγκεκριμένα στις 15 Ιανουαρίου του 2018 σφύριξε την αναμέτρηση του ΑΟΚ στο γήπεδο της Βιστονίδας κόντρα  στον Αρη Αβάτου όπου το ματς είχε λήξει 1-1. Προπονητές ήταν ο Ανυφαντάκης και ο Κετσιεμενίδης. Ηταν πολύ καλός στα καθήκοντα του.

Στις 17 Φεβρουαρίου του 2018 ήταν διαιτητής στη νίκη του ΑΟΚ με 2-1 εκτός έδρας απέναντι στη  Δόξα Προσκυνητών, επίσης με πολύ καλή διαιτησία. Το ματς είχε βαθμολογική σημασία και για τις δυο ομάδες.

Πριν στις 14 Μαϊου του 2017 ο Γεωργιτσόπουλος είχε σφυρίξει την αναμέτρηση στο «Ανθή Καραγιάννη» ανάμεσα στο ΑΟΚ με το Νέστου όπου τελειώσει με 3-0 υπέρ των γηπεδούχων.   Πάλι ήταν άριστος σε παιχνίδι χωρίς βαθμολογική σημασία.

Στο γήπεδο της Κομοτηνής ήταν και φέτος διαιτητής στο ματς του ΠΑΟ Κοσμίου με τον Αετό Οφρυνίου όπου οι φιλοξενούμενοι κέρδισαν εύκολα στο πλαίσιο της 2ης αγωνιστικής με 4-1.    Στο ματς Κυπέλλου του Αρη Αβάτου με την Παναχαϊκή ήταν 4ος διαιτητής στις 27 Σεπτεμβρίου.

Γενικά είναι ανερχόμενος και δεν έχει αφορμή για εις βάρος του σχόλια. Σαν ποδοσφαιριστής ήταν ένας πολύ  καλός μέσος Μάλιστα έπαιξε και στη Δόξα Δράμας πριν ασχοληθεί με τη διαιτησία.   Μιλάμε για το 2005 όπου είχε συμπαίκτες τους  Ιωαννίδη, Χάβο, Μητσιόπουλο, Καστανιώτη, Μύγας., Λαζαρίδης, Τραγιάνη, Νικολαϊδη, Τρούπκο, Καπαγιαννίδη, Αγαθοκλέους. Αγωνίστηκε στην ΑΕ Καλαμπακίου αλλά και σε άλλες ομάδες.   Ο πατέρας του ασχολείται με την πολιτική ενεργά αφού είναι Περιφερειακός Σύμβουλος της  Περιφερειακής Αναγέννησης και το 2014 ανέλαβε καθήκοντα θεματικού Αντιπεριφερειάρχη Κοινωνικής Αλληλεγγύης , Απασχόλησης και Κοινωνικής Συνοχής, Πρόνοιας , ΑμΕΑ και Δημόσιας Υγείας .

Στην τελική ευθεία η προετοιμασία

Η προετοιμασία του ΑΟΚ ενόψει του αγώνα της Κυριακής μπαίνει στην τελική ευθεία. Χθες η προπόνηση έγινε στο Κρυονέρι με δοκιμές του Παύλου Δερμιτζάκη για τη βασική ενδεκάδα που σκέφτεται να παρατάξει κόντρα στον ΠΑΟ Κοσμίου.  Οι δύο σίγουροι απόντες είναι ο Κέρθι και ο Μπαρέτας.

Από εκεί και πέρα μέρα με τα μέρα ο Βρονταράς ανεβάζει ρυθμούς και «παίζει» να είναι για πρώτη φορά στην αποστολή.

Διαβάστε επίσης