• 3 Μαΐου 2024,

Από τον Εθνικό Σοχού στον ΑΟΚ: Βασιλόπουλος, Δημητρακούδης, Μπατσαράς

 Από τον Εθνικό Σοχού στον ΑΟΚ: Βασιλόπουλος, Δημητρακούδης, Μπατσαράς

Τριπλή αμυντική ενίσχυση για την Καβάλα, με “πακέτο” από τον Εθνικό Σοχού.

Σύμφωνα με το City of Primo 106.1”, ο ΑΟΚ συμφώνησε προφορικά και ντύνει άμεσα στα γαλάζια τα “3/4” των μετόπισθεν από την ομάδα του Σοχού (ως γνωστόν δεν κατεβαίνει), τους Δημήτρη Δημητρακούδη, Στέφανο Βασιλόπουλο και Ορέστη Μπατσαρά, κίνηση που θα βοηθήσει και στο “χτίσιμο” ομοιογένειας στους “Αργοναύτες”.

Ο πρώτος είναι 21χρονος δεξιός μπακ, που έχει παίξει και σε ομάδες της Γερμανίας, αλλά και σε υποδομές των ΠΑΟΚ, Ηρακλή και Λάρισας. Ο Βασιλόπουλος είναι 20χρονος στόπερ, με θητεία και σε Κ19 Άρη και ΑΟ Καρδίας, ενώ πρόσφατα απασχόλησε και ομάδες Σούπερ Λιγκ 2.

Ο Μπατσαράς είναι 22χρονος Κατερινιώτης αριστερός μπακ, που έχει αγωνιστεί και σε Πιερικό, Νίκη Αγκαθιάς και Αναγέννηση Κολινδρού. Υπενθυμίζεται οτι η ομάδα του Γιώργου Αγγελίδη έχει σίγουρους για το νέο ρόστερ τους Σιαματά, Παπαποστόλου (τερματοφύλακες) και Σαλπιγγίδη (επιθετικός), “φουλάροντας” για τις επόμενες προσθήκες.

Από την ομάδα νέων σίγουροι θεωρούνται για την πρώτη ομάδα οι: Πετράκης, Γιαννακός και Θαλασσινός. Σε διοικητικό επίπεδο ο Ερασιτέχνης ΑΟΚ στρέφεται στο πρόσωπο του Γιάννη  Παπαϊωάννου να είναι ο ηγέτης αυτής της δύσκολης προσπάθειας ενώ το βράδυ της Παρασκευής στο «Προσκήνιο» έγινε μια συνάντηση ανάμεσα στον Ερασιτέχνη, τους Παλαιμάχους και της ΕΠΣΚ για τα πρόσωπα που θα συμμετάσχουν στη διοικούσα επιτροπή.

Θεωρούνται βέβαιοι ο Λάκης Χατζηαποστολίδης ο οποίος είναι και ο πρόεδρος των Παλαιμάχων του ΑΟΚ, ο Δημήτρης Αμπατζής από το Δ. Σ της ΕΠΣΚ και από τον Ερασιτέχνη ο Αντώνης Αντωνίου και ο Βασίλης Βακιρτζής.  Μέσα στην εβδομάδα που διανύουμε το πιθανότερο είναι να τεθούν στην κυκλοφορία και τα εισιτήρια διαρκείας.

Ο Ερασιτέχνης ΑΟΚ είχε το Σαββατοκύριακο και συνάντηση με τον προπονητή Γιώργο Αγγελίδη και τον συνεργάτη του Νίκο Σουμουλίδη, όπου συζητήθηκαν θέματα που αφορούν την οργάνωση του ποδοσφαιρικού τμήματος. Η προετοιμασία ως γνωστό θα ξεκινήσει στις 16 Αυγούστου. Πριν οι παίκτες θα περάσουν από εργομετρικές εξετάσεις.

Διαβάστε επίσης