Απολαύστε την καλύτερη επώνυμη περιποίηση με την υπογραφή του Carespot!

 Απολαύστε την καλύτερη επώνυμη περιποίηση με την υπογραφή του Carespot!

Η Vichy με προϊόντα, ειδικά σχεδιασμένα και για ευαίσθητα δέρματα, αποτελεί συνώνυμο της περιποίησης.

Για ενυδάτωση, τόνωση ή πρόληψη της γήρανσης, για αντιγηραντική φροντίδα, περιποίηση κατά την εμμηνόπαυση και μετά, για τις ατέλειες του προσώπου και φυσικά για αντηλιακή προστασία, καλύπτει κάθε ανάγκη της γυναικείας, αλλά και της ανδρικής επιδερμίδας. Βρείτε τα όλα συγκεντρωμένα στο Carespot, το online φαρμακείο που σας φροντίζει και επιλέξτε εκείνα που ανταποκρίνονται καλύτερα στις ανάγκες σας!

La Roche Posay για ευαίσθητες επιδερμίδες!

H La Roche Posay που συστήνεται από δερματολόγους, έχει δημιουργήσει ξεχωριστές σειρές ανάλογα με τις ανάγκες κάθε δέρματος. Εάν το δέρμα σας είναι ευαίσθητο και αλλεργικό, με τάση ακμής ή πολύ ξηρό και ατοπικό, προτιμήστε La Roche Posay, άνευ αρωμάτων και αλκοόλης.

Επίσης, ενδείκνυται για ερυθρότητα και ευρυαγγείες, αντηλιακή προστασία και ευαίσθητο τριχωτό της κεφαλής. Εξερευνήστε μεταξύ άλλων, τις σειρές Eau Thermale, Cicaplast, Effaclar, Anthelios, Kerium και Hyalu B5, που θα βρείτε σε μεγάλη ποικιλία στο Carespot και δείτε το δέρμα σας να λάμπει ξανά!

Avène σε προσφορές έως -43%!

Η Avène διαθέτει επίσης, διάφορες σειρές προϊόντων για κάθε τύπο και κάθε ανάγκη της επιδερμίδας σας. Κάντε click στο Carespot και ανακαλύψτε αντηλιακά, προϊόντα για καθαρισμό και ενυδάτωση και προστατέψτε το δέρμα σας από τις ακτίνες UV, τους ρύπους και ό,τι άλλο το ταλαιπωρεί καθημερινά, με έκπτωση που φτάνει έως -43%!

Επισκεφθείτε σήμερα κιόλας το carespot.gr και βρείτε σε εκπληκτικές τιμές όλα τα προϊόντα που θα βελτιώσουν την όψη της επιδερμίδας σας. Μην παραλείψετε να δημιουργήσετε τον λογαριασμό σας, ώστε με κάθε σας αγορά να επωφελείστε μέσω του προγράμματος επιβραβεύσεων “Care-δίζω”!

Διαβάστε επίσης