• 25 Απριλίου 2024,

Απονομή Υποτροφιών σε Φοιτητές από τη Μητρόπολη Ελευθερουπόλεως

 Απονομή Υποτροφιών σε Φοιτητές από τη Μητρόπολη Ελευθερουπόλεως

Την Πέμπτη 3 Ιανουαρίου 2019 και ώρα 11:30 στην Αίθουσα του Θρόνου του Επισκοπείου της Μητροπόλεώς μας έλαβε χώρα η τελετή απονομής των Υποτροφιών του Ιδρύματος «Άγιος Μηνάς» της Ιεράς Μητροπόλεως Ελευθερουπόλεως σε δεκαπέντε (15) προπτυχιακούς φοιτητές των Ανώτατων και Τεχνολογικών Σχολών, που φοιτούν σε Ελληνικά Πανεπιστήμια, σύμφωνα με την απόφαση της 18ης Δεκεμβρίου 2018, του Διοικητικού Συμβουλίου του Ιδρύματος.

Ο Σεβασμιώτατος Ποιμενάρχης μας δέχθηκε τους νέους φοιτητές και συνομίλησε μαζί τους τονίζοντας τα καθήκοντά τους στο πλαίσιο της κρίσιμης εποχής μας.

Εν συνεχεία τον λόγο έλαβε ο κ. Εμμανουήλ Μαντζάνας, Λυκειάρχης του Γενικού Λυκείου Ελευθερούπολης και μέλος του Διοικητικού Ιδρύματος υποτροφιών Άγιος Μηνάς, ο οποίος αφού συνεχάρη τον Σεβασμιώτατο Μητροπολίτη Ελευθερουπόλεως για το έργο αυτό, απηύθυνε ευχές στους φοιτητάς.

Τέλος ο Σεβασμιώτατος, πρόεδρος και ιδρυτής του Εκκλησιαστικού Ιδρύματος, επέδωσε στον κάθε φοιτητή την επιταγή της υποτροφίας, τεύχος του περιοδικού Άμβων Παγγαίου και το ημερολόγιο της Ιεράς Μητροπόλεως μας.

Πηγή : www.ekklisiaonline.gr

Διαβάστε επίσης