Αποστολή προτάσεων τηλε-διασκέψεων στον Υπουργό Τουρισμού

 Αποστολή προτάσεων τηλε-διασκέψεων στον Υπουργό Τουρισμού

Όπως είχε δεσμευθεί με το πέρας του γύρου των τηλε-διασκέψεων του με τοπικούς φορείς και επαγγελματίες σχετικά με τη διαχείριση του προβλήματος του τουρισμού, ο Βουλευτής Π.Ε. Καβάλας Γιάννης Πασχαλίδης απέστειλε σήμερα στον Υπουργό Τουρισμού κ. Χάρη Θεοχάρη και τον Υφυπουργό Τουρισμού κ. Μάνο Κόνσολα τις προτάσεις που προέκυψαν.

Πιο συγκεκριμένα, ο Βουλευτής συγκέντρωσε τις σκέψεις-ιδέες όπως αυτές εκφράστηκαν από τους συμμετέχοντες στις τηλε-διασκέψεις και οι οποίες αφορούσαν τόσο τη διαχείριση του προβλήματος στον ηπειρωτικό κορμό της Π.Ε. Καβάλας, όσο και πολύ στοχευμένα τη κορωνίδα του τουριστικού προϊόντος της περιοχής, δηλαδή το νησί της Θάσου.

Μεταξύ άλλων, οι προτάσεις του αναφέρονται στο πολυσυζητημένο θέμα των Πρωτοκόλλων Υγείας, της τουριστικής προβολής της Π.Ε. Καβάλας ως προορισμού ασφαλείας, τα εργασιακά δεδομένα που θα προκύψουν, αλλά και ζητήματα που αφορούν τη ρύθμιση του αιγιαλού.

Διατηρώντας ανοιχτή γραμμή επικοινωνίας με το Υπουργείο, αλλά και τον Υπουργό, ο Βουλευτής ενημερώθηκε πως το Υπουργείο εργάζεται πυρετωδώς για την οριστικοποίηση των Πρωτοκόλλων Υγείας, ενώ έλαβε την απάντηση πως το Υπουργείο θα δει θετικά τις τόσο αναλυτικές και στοχευμένες προτάσεις, όπως αυτές απεστάλησαν.

Ο Γιάννης Πασχαλίδης σημειώνει: «Ευχαριστώ για άλλη μια φορά τους συμμετέχοντες στις τηλε-διασκέψεις, αλλά και τον Υπουργό κ. Θεοχάρη και τον Υφυπουργό κ. Κόνσολα.

Αποδεικνύουμε πως δουλεύοντας όλοι μαζί για το κοινό καλό δημιουργούμε τις κατάλληλες προϋποθέσεις για να αποφύγουμε όσο το δυνατόν τους κινδύνους αυτής της κρίσιμης περιόδου».

Με εκτίμηση,

Γιάννης Πασχαλίδης

Βουλευτής Π.Ε. Καβάλας

(ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ)

Διαβάστε επίσης