• 25 Απριλίου 2024,

Αποτελεσματικός ο ΑΟΚ και 3-2 την Κ-21 του ΠΑΟΚ(φωτογραφίες)

 Αποτελεσματικός ο ΑΟΚ και 3-2 την Κ-21 του ΠΑΟΚ(φωτογραφίες)

Γράφει ο Τάσος Πατσίδης

Είχε ουσία στο παιχνίδι του χθες το απόγευμα ο ΑΟΚ στο «Ανθή Καραγιάννη» στο φιλικό με την Κ-21 του ΠΑΟΚ παρουσία λίγων φιλάθλων.

Αρχικά έδωσε χώρο στον ΠΑΟΚ που είχε την κατοχή της μπάλας στο μεγαλύτερο διάστημα του Α` μέρους και περισσότερες τελικές.   Στην κόντρα επίθεση είχε την ουσία και ανέτρεψε πολύ γρήγορα το 0-1 σε 2-1. Πριν τελειώσει το πρώτο ημίχρονο.

Στην επανάληψη είχαμε πολλές αλλαγές από Δερμιτζάκη και Γκαρσία αλλά ο ρυθμός του αγώνα ήταν ικανοποιητικός.  Τα συμπεράσματα είναι θετικά για το τρίτο παιχνίδι προετοιμασίας του ΑΟΚ ενώ αύριο φεύγει για τον Βώλακα.

Ο Ψάλτης επέστρεψε μετά από αρκετά μεγάλο χρονικό διάστημα, πέτυχε γκολ και έδειξε ότι και φέτος θα είναι πολύτιμη μονάδα. Ο Ζέρης και αυτή τη φορά είχε ένα καλό ματς ενώ ο Γεμιστός παρουσιάστηκε καλύτερος από τα προηγούμενα παιχνίδια με Βύρωνα και Κεραυνό Πέρνης.  Δοκιμάστηκαν ο πλάγιος επιθετικός Πάτρικ  Παπαχριστοδούλου και ο αμυντικός Γκρίντι. Ο πρώτος θα  μείνει να δοκιμαστεί και σε άλλα παιχνίδια.

 

Ο Τόσκας έπαιξε στο πρώτο ημίχρονο και φάνηκε ότι δεν έχει το βαθμό ετοιμότητας που έχουν οι άλλοι συμπαίκτες του. Σίγουρα του λείπουν προπονήσεις.

Πριν την έναρξη του αγώνα τιμήθηκε από τον ΑΟΚ, ο Πάμπλο Γκαρσία.  Ο Παύλος Δερμιτζάκης του απένειμε την τιμητική πλακέτα.

Το φιλμ του αγώνα

Στο 19` ο Δούμτσης με πλασέ το 0-1 αφού βρήκε κενό στο κέντρο της άμυνας

Στο 30` απειλεί ο Γιατσβίνοβιτς με σουτ αλλά απομακρύνει σε κόρνερ ο Παπαδόπουλος

Στο 33` σουτ ο Γκαρκαλατζίδης ωραία απόκρουση σε κόρνερ ο Δήμιζας

Στο 38` αστόχησε από πολύ κοντά με κεφαλιά ο Δούμτσης

Στο 40` με ωραίο σουτ ο Γεμιστός το 1-1

Στο 45+ ο Ψάλτης με πλασέ από το ύψος της περιοχής το 2-1

Στο 63`… ίδια γεύση.  Ωραία εκτέλεση φάουλ από Γρηγόρη Παπαδόπουλο για το 3-1

Στο 66` κεφαλιά του Τζοβόρα στο δοκάρι

Στο 85` με εύστοχο χτύπημα πέναλτι ο Χατζηστραβός το 3-2

Οι συνθέσεις των δυο ομάδων

ΑΟΚ: Δήμιζας, Ζέρης, Βοσνιάδης, Τόσκας, Τουμανίδης, Κέρθι, Ψάλτης, Γεμιστός,  Γιατσβίνοβιτς, Αδαμάκης, Παπαχριστοδούλου.

Στο β` μέρος έπαιξαν και οι: Παπάζογλου, Μπλιός, Λυμπεράκης, Παυλίδης, Γκρίντι, Θωμαϊδης, Γαβριηλίδης, Παπαδόπουλος Γρηγόρης, Ντουρτμές, Χατζηκυριάκου, Βαλαβανόπουλος αλλά και οι Μαλαμίδης, Παπαποστόλου.

ΠΑΟΚ: Παπαδόπουλος, Διαμαντής, Μιχαηλίδης, Καλουτσικίδης, Τσιγγαράς, Τσαούσης, Γαϊτανίδης,   Μελετίδης, Δούμτσης, Χατζηστραβός,   Γκαργκαλατζίδης.

Στο β` μέρος έπαιξαν και οι: Ταλιχμνανίδης, Ταχάτος, Μουτζούρης, Μανιώτης, Θεοδωρίδης, Τζοβόρας, Σαλαμούρας, Βουτσής,  Πανίδης, Κασάπης,Πουρναράς.

Διαβάστε επίσης