• 25 Απριλίου 2024,

Άρχισε η άσκηση “Αύγουστος 2018”

 Άρχισε η άσκηση  “Αύγουστος 2018”

Απο προχθές Δευτέρα έχει ξεκινήσει και η άσκηση “Αύγουστος 2018” που λαμβάνει χώρα σε όλο το Αιγαίο απο νησί σε νησί και απο βραχονησίδα σε βραχονησίδα.

Είναι η άσκηση με την οποία πέφτει πάντα η αυλαία του καλοκαιριού.

Φέτος παίρνουν μέρος στην άσκηση και τα λεγόμενα χόβερ κράφτ τελευταίας γεννιάς.

Η άσκηση περιλαμβάνει αποβάσεις , επιχειρήσεις ανακατάληψης βραχονησίδων και υποβρύχιες αποστολές.

Η άσκηση διαρκεί περίπου ένα μήνα και παίρνουν μέρος κορίτσια κυρίως των ειδικών δυνάμεων με τις σχετικές σωματικές αναλογίες  οχι μόνο απο την Ελλάδα αλλά και απο άλλες Ευρωπαϊκές χώρες που επιλέγουν και θέλουν πάντα να έχουν συμμετοχή στην συγκεκριμένη άσκηση.

Η προπόνηση που γίνεται όλο το χρόνο προκειμένου οι συμμετέχονες στην άσκηση να είναισε φόρμα είναι πολύ δύσκολη και επίπονη.

Εμείς το μόνο που έχουμε να κάνουμε είναι να ευχηθούμε και φέτος τον Αύγουστο η συγκεκριμένη άσκηση να έχει επιτυχία και να ολοκληρωθεί χωρίς προβλήματα.

 

Ο Αύγουστος είναι ο μήνας των διακοπών , ο μήνας των μελτεμιών αλλά και ο μήνας των πυρκαγιών.

Για τον λόγο αυτό όλοι καλούμαστε τις επόμενες εβδομάδες να είμαστε ιδιαίτερα προσεκτικοί αφού δεν είναι τυχαίο το γεγονός οτι την προηγούμενη εβδομάδα όλα τα περιστατικά πυργκαγιών που είχαμε ήταν λόγω ανθρώπινης δραστηριότητας.

Αυτό σημαίνει ότι είμαστε απρόσεκτοι , αφελείς και επικίνδυνοι αφού η απροσεξία μας μπορεί να μας βάλει σε περιπέτειες.

Δεν θέλει και πολύ να γίνει το κακό αφού είναι γνωστό οτι ο διάολος έχει πολλά ποδάρια.

 

Πάνω απο 1 εκατομμύριο ευρώ οι εισπράξεις του NAMMOS στην Μύκονο απο την παραδοσιακή συναυλία με Ρέμο και έναν Αιγύπτιο ,αυτή την φορά , τον οποίο εμείς δεν γνωρίζουμε αλλά στην χώρα του είναι μεγάλη φίρμα.

Απο αυτή την ιστορία σύμφωνα με τα δημοσιεύματα κερδισμένο βγήκε και το ελληνικό κράτος που έβάλε στο ταμείο περίπου 300 χιλιάρικα που είναι και το ΦΠΑ στο 1 εκατομμύριο ευρώ.

Πέρσι οι εισπράξεις ήταν μεγαλύτερες αλλά στην θέση του Αιγύπτιου ήταν ο Ιταλός Eros Ramazzotti που δεν είναι γνωστός μόνο στην χώρα του αλλά σε όλο τον κόσμο.

Τέλος πάντων η ουσία είναι οτι με τα λεφτά που βγήκανε απο την συγκεκριμένη συναυλία έμειναν όλοι ευχαριστημένοι.

Τον μεγαλύτερο τζίρο τον έκανε το τραπέζι στο οποίο ήταν η κόρη του προέδρου των ΗΠΑ Ντόναλτ Τραμπ Τίφανυ η οποία ξόδεψε πάνω απο 14 χιλιάδες ευρώ.

Στο ένα τραπέζι ήταν αυτή με την παρέα της και στο δίπλα δέκα φουσκωτοί που προσέχανε μην πάθει τίποτα.

Πάντως είναι φοβερό οτι ακόμα και η κόρη του Πλανητάρχη επιλέγει ΜΥΚΟΝΟ , NAMMOS και Αντώνη Ρέμο για να περάσει καλά.

Είναι κάτι παραπάνω απο σίγουρο οτι την συγκεκριμένη συναυλία κάθε καλοκαίρι την βλέπουν περισσότεροι ξένοι , κυρίως Άραβες, παρά έλληνες αφού τα νούμερα όσο περνάνε τα χρόνια γίνονται όλα και πιο απαγορευτικά για τα ελληνικά δεδομένα.

 

Έχουν πραγματικά λυσσιάξει ορισμένοι να πέσει η κυβέρνηση του ΣΥΡΙΖΑ περιμένοντας ίσως , και αυτό είναι το πιο τραγικό της υπόθεσης , οτι θα έρθει ο Κυργιάκος και θα σώσει την Ελλάδα.

Μα είναι δυνατόν ;

Αντε ο Τσίπρας δεν κάνει, να συμφωνήσουμε με όλους αυτούς που διαμαρτύρονται για τον τρόπο με τον οποίο κυβερνά ή οχι την χώρα.

Αλλα σίγουρα δεν κάνει και ο Κυργιάκος ο οποίος ήταν και η χειρότερη επιλογή για την αρχηγία της Νέας Δημοκρατίας.

Αν έχει κάποιες ελπίδες ο Τσίπρας στις επόμενες εκλογές οφείλονται κυρίως στο γεγονός οτι αρχηγός της Νέας Δημοκρατίας είναι ο Κυργιάκος Μητσοτάκης.

 

Οι υψηλές θερμοκρασίες θα συνεχιστούν αυτή την εβδομάδα και σίγουρα θα μας συντροφεύσουν μέχρι και της Παναγίας ημέρα Τετάρτη 15 του μήνα.

Σταθερά πάνω απο τους 33 βαθμούς με εξασθένιση των ανέμων που θα κάνουν την κατάσταση ακόμα πιο δύσκολη.

 

Καλή σας ημέρα και καλό κουράγιο.

με το 1 με το 2 με το 3 :

ΑΛΟΡΑ !

 

 

 

 

 

 

 

 

Διαβάστε επίσης