• 7 Μαΐου 2024,

Άρχισε η βροχή και ανοίξανε οι ομπρέλες στον ΣΥΡΙΖΑ

 Άρχισε η βροχή και ανοίξανε οι ομπρέλες στον ΣΥΡΙΖΑ

To γεγονός ότι οι πρώτοι μήνες του Κασσελάκη ως πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ προκαλούν την διάσπαση – διάλυση του ΣΥΡΙΖΑ  λέει πολλά και κυρίως αναδεικνύουν με τον καλύτερο τρόπο την ηγετική μορφή του πρώην πρόεδρου Αλέξη Τσίπρα που όλα τα προηγούμενα χρόνια κατάφερε να έχει το κόμμα ενωμένο.

Αυτοί οι ίδιοι άνθρωποι που σήμερα έχουν ανοίξει την πόρτα και φεύγουν από το κόμμα είναι οι ίδιοι που κάνανε δύσκολη και την ζωή του Τσίπρα ο οποίος κατάφερνε όμως να τους έχει ελεγχόμενους .

Αν αυτό δεν είναι ικανότητα τότε τι είναι ;

Οι «κλωτσιές» που συνεχίζανε να ρίχνουν και προεκλογικά  εντός και εκτός κόμματος ήταν η μεγαλύτερη αιτία για την τεράστια διαφορά που έχασε ο ΣΥΡΙΖΑ από τη Νέα Δημοκρατία.

Ήταν αδύνατο να κάνει άλλη υπομονή ο Τσίπρας και για τον λόγο αυτό παραιτήθηκε και καλά έκανε.

Τώρα που θα διαλύσει το κόμμα θα καταλάβουν όλοι  την αξία του.

 

Ρε Άδωνι λεβέντη αν διαστρεβλώσανε τις δηλώσεις σου οι κακοπροαίρετοι  του ΣΥΡΙΖΑ τότε γιατί βγαίνεις και ζητάς συγνώμη από τους συγγενείς των θυμάτων στα ΤΕΜΠΗ;

Αντί για συγνώμη ίσως θα έπρεπε να μας πεις τι ακριβώς ήθελες να πεις για να κλείσει το θέμα οριστικά.

 

Αποθεώθηκε η Μόνικα Μπελούτσι κατά την άφιξη της στο ΟΛΥΜΠΙΟΝ στην Θες/νίκη από εκατοντάδες θαυμαστές της που σπεύσανε να την απολαύσουν  από κοντά.

Να θυμίσουμε ότι η Μόνικα Μπελούτσι βρέθηκε στην Θες/νίκη για το  64ο Φεστιβάλ Κινηματογράφου.

Το απόλυτο θυληκό.

Μια κατηγορία μόνη της που λένε.

 

Με επιστολή τους 1300 μέλη του ΣΥΡΙΖΑ κάνουν παρέμβαση στις τρέχουσες εξελίξεις στο κόμμα της αντιπολίτευσης και χαρακτηρίζουν απάτη τον μύθο ότι ο Κασσελάκης μπορεί να κερδίσει τον Μητσοτάκη.

Μέχρι τα Χριστούγεννα ο ΣΥΡΙΖΑ βλέπουμε να έχει γίνει κόμμα – κομφετί !

 

Αρχίζει όλος ο κόσμος και εκνευρίζεται με την μανία του Ισραήλ να συνεχίζει τα «τυφλά» χτυπήματα προς την λωρίδα της Γάζας αδιαφορώντας για τους αμάχους που χάνουν τις ζωές τους.

Ο τρόπος με τον οποίο επιτίθενται θα εξοντώσει όχι μόνο τα μέλη της Χαμάς αλλά και όλους του Παλαιστίνιους της περιοχής.

 

Πολύ διαφήμιση τελευταία στην διαλειμματική δίαιτα που ακολουθούν πολλοί επώνυμοι και έχουν χάσει πολλά κιλά μέσα σε μικρό χρονικό διάστημα.

Σύμφωνα με αυτό το μοντέλο της δίαιτας νηστεύεις για μια περίοδο 16 ωρών και τρως τις ημερήσιες θερμίδες σου σε ένα παράθυρο 8 ωρών. Για παράδειγμα, μπορεί να νηστεύεις από τις 8 το βράδυ έως τις 12 το πρωί της επόμενης ημέρας.

Στις 16 ώρες αφαγίας μπορούν να καταναλωθούν ελεύθερα νερό, ροφήματα και καφέδες (χωρίς ζάχαρη/γάλα). Μετά, υπάρχει ένα περιθώριο 8 ωρών που μπορεί να γίνει κατανάλωση φαγητού.

 

Αυτά τα λίγα και για σήμερα.

Καλημέρα και καλή δύναμη.

ΑΛΟΡΑ !

 

 

 

 

 

 

Διαβάστε επίσης