• 30 Απριλίου 2024,

Άρης Αβάτου – ΑΟΚ 2-1: «Φιλική» ήττα στη Ξάνθη (φωτογραφίες)

 Άρης Αβάτου – ΑΟΚ 2-1: «Φιλική» ήττα στη Ξάνθη (φωτογραφίες)

Σε φιλική αναμέτρηση που ολοκληρώθηκε νωρίτερα σήμερα το απόγευμα στο γήπεδο της Φελώνης, ο ΑΟΚ γνώρισε την ήττα από τον Άρη Αβάτου με 1-2.

Οι «αργοναύτες» παρουσίασαν δύο πρόσωπα στη Ξάνθη. Στο πρώτο μισό είχαν ικανοποιητική απόδοση όμως στην επανάληψη δεν έδειξαν την ίδια συγκέντρωση. Φυσικά, ρόλο έπαιξαν και οι πολλές αλλαγές ποδοσφαιριστών.

Ο αγώνας είχε γρήγορο ρυθμό στη μεγαλύτερη διάρκεια του. Δεν έλειψαν η ένταση και το πάθος ανάμεσα στα δύο στρατόπεδα. Ο Άρης Αβάτου ήταν ιδιαίτερα ανταγωνιστικός και η εμφάνιση του δε θύμισε σε καμία των περιπτώσεων την ομάδα που παρουσιάστηκε στο «Βερούλειο» με το Βύρωνα και στις Πηγές με τον τοπικό Άρη.

Το φιλμ του αγώνα

2′ Ο Δημητρακούδης με ωραίο πλασέ κάνει το 0-1.

5′ Ο Ισπυρλίδης ισοφαρίζει άμεσα από τα 11 μέτρα.

45′ Ο ΑΟΚ απειλεί με σουτ του Μπαρέττα.

77′ Ο Αγροκώστας αστοχεί από κοντινή απόσταση.

80′ Αυτογκόλ του Καγκελίδη διαμορφώνει το τελικό 2-1.

Οι αρχικές συνθέσεις

Άρης Αβάτου: Θεοδωρίδης, Παπαχρήστος, Κουτσιούμπας, Χασάνογλου, Λεωτσάκος, Αναστασιάδης, Γκαρνέτας, Αγροκώστας Δ., Ψεματάς, Κοντογιαννίδης, Ισπυρλίδης

ΑΟΚ: Σιαματάς, Δημητρακούδης, Μπατσαράς, Μπιμπισίδης, Βασιλόπουλος, Τ. Παπαδόπουλος, Κατσέτης, Ιορδανίδης, Καρακώστας, Μπαρέττας, Ρουμπιές

Στην επανάληψη, χρόνο συμμετοχής πήραν και οι: Παπαποστόλου, Καγκελίδης, Παβλόφ, Σαλπιγγίδης, Πετράκης, Γερογιάννης, Μαγκαφίνης, Γιαννακός, Θαλασσινός, Χωρινός.

Διαβάστε επίσης