• 30 Απριλίου 2024,

Άρθρο Μ. Λαζαρίδη στην Capital για τον ένα χρόνο διακυβέρνησης της χώρας από τον Κυριάκο Μητσοτάκη

 Άρθρο Μ. Λαζαρίδη στην Capital για τον ένα χρόνο διακυβέρνησης της χώρας από τον Κυριάκο Μητσοτάκη

Μακάριος Λαζαρίδης: «365 μέρες ο Μητσοτάκης κάνει πράξεις τις δεσμεύσεις του»

 Έναν συνοπτικό απολογισμό των έως τώρα πεπραγμένων της Κυβέρνησης του Κυριάκου Μητσοτάκη, με αφορμή τον ένα χρόνο διακυβέρνησης της χώρας από τη Νέα Δημοκρατία, κάνει ο Βουλευτής Π.Ε. Καβάλας της Νέας Δημοκρατίας, κ. Μακάριος Λαζαρίδης, σε άρθρο του στην ιστοσελίδα «Capital.gr», με τίτλο: «365 μέρες ο Μητσοτάκης κάνει πράξεις τις δεσμεύσεις του».

«Ήταν 7 Ιουλίου του 2019, ακριβώς ένα χρόνο πριν, όταν ο ελληνικός λαός αποφάσιζε η χώρα να αλλάξει πορεία, εμπιστευόμενος για Πρωθυπουργό τον Κυριάκο Μητσοτάκη. Με παρακαταθήκη την εντολή να επαναφέρει την κανονικότητα στη ζωή των πολιτών, ο Πρωθυπουργός ανταποκρίθηκε απόλυτα στις απαιτήσεις και, παρά τις απρόβλεπτες δυσκολίες, κατάφερε μέσα σε πολύ μικρό χρονικό διάστημα να βελτιώσει ριζικά την εικόνα της χώρας τόσο εντός όσο και εκτός συνόρων», τονίζει ο κ. Λαζαρίδης.

Μέσα σε αυτούς τους δώδεκα μήνες, σημειώνει, «η Κυβέρνηση κλήθηκε να διαχειριστεί – και το έκανε με απόλυτη επιτυχία – δύο μεγάλες κρίσεις: αυτήν στον Έβρο με την προσπάθεια της Τουρκίας να “εργαλειοποιήσει” το μεταναστευτικό και αυτήν της πανδημίας του κορωνοϊού. Και στις δυο περιπτώσεις κατήγαγε μεγάλες νίκες. Και πρέπει να το λέμε. ΝΑΙ, νικήσαμε τον Ερντογάν και τα όργανά του!».

Όπως αναφέρει ο κ. Λαζαρίδης, «ήταν το επιστέγασμα μιας μεγάλης προσπάθειας προκειμένου η Ελλάδα να ανακτήσει τη χαμένη της αξιοπιστία και αξιοπρέπεια, καταφέρνοντας μετά από χρόνια να μην είναι το “μαύρο πρόβατο”, αλλά να αποτελεί παράδειγμα προς μίμηση. Μέσα σε ένα χρόνο, έγιναν πάρα πολλά», επισημαίνει.

Χαρακτηρίζει δε την προηγούμενη χρονιά ως «πυκνή πολιτικά, με πολλά να έχουν γίνει και πολλά ακόμα να πρέπει να γίνουν. Είμαστε υπερήφανοι για το μέχρι τώρα έργο μας και βέβαιοι ότι η προσπάθεια για αναγέννηση της χώρας θα συνεχιστεί, υπό την ασφαλή καθοδήγηση του Κυριάκου Μητσοτάκη, με ακόμα πιο έντονους ρυθμούς.

Με αποφασιστικότητα, θέληση, αυτοπεποίθηση και σχέδιο, πάμε την Ελλάδα μπροστά», υπογραμμίζει και καταλήγει στο άρθρο του: «Το έχουμε δεσμευτεί στον ελληνικό λαό και το κάνουμε πράξη. Συνεχίζουμε».

(ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ)

Διαβάστε επίσης