• 19 Απριλίου 2024,

Ασταμάτητη Καλοκαιρινή «Πνοή»

 Ασταμάτητη Καλοκαιρινή «Πνοή»

Παρά το ότι βρισκόμαστε στην καρδιά του καλοκαιριού ο σύλλογος «Πνοή» συνεχίζει ασταμάτητα τη δραστηριότητα του. Δεν επηρεάζεται από την γενικότερη καλοκαιρινή ατμόσφαιρα. Ο σύλλογος είχε περίπτερο στο φεστιβάλ Cosmopolis,  που το λειτούργησε όλες τις ημέρες των εκδηλώσεων με την παρουσία μελών του διοικητικού του συμβουλίου, εθελοντών και μελών του συλλόγου. Την Τρίτη πραγματοποιεί στο χώρο του (οδός Κ. Τσολάκη 23) το τέταρτο ανοιχτό παζάρι λόγω της επιτυχίας που είχαν τα προηγούμενα.

Θα επωφεληθεί οικονομικά από το βιβλίο της Αριάδνης Τζούμα: «Η Κ.Αριάδνη Τζούμα φίλη και μέλος του Συλλόγου μας ανακοίνωσε ότι τα έσοδα από τη διάθεση του βιβλίου της ” ΤΟ ΠΡΟΞΕΝΙΟ ΤΗΣ ΒΑΓΓΕΛΙΩΣ”- θεατρικό έργο έμμετρου λόγου θα δοθούν στην ΠΝΟΗ. Το βιβλίο διατίθεται στο βιβλιοπωλείο ΔΟΜΗ ( Δοϊράνης 5- ΤΗΛ 2510836026) του επίσης καλού φίλου και μέλους του Συλλόγου Γιάννη Θεοχαρίδη. Ευχαριστούμε πολύ την συγγραφέα για την υποστήριξη προς το Σύλλογο και τον Γιάννη Θεοχαρίδη γιατί πάντα βρίσκεται κοντά μας».

Έχει ήδη ανακοινωθεί για το Σεπτέμβρη η συγκέντρωση σχολικών ειδών από συμπολίτες προκειμένου τα αυτά να μοιραστούν εκεί όπου υπάρχει ανάγκη μέσω του ίδιου συλλόγου.

Διαβάστε επίσης