Αστέρας Καβάλας – Ίκαροι Σερρών 71-66: Σημαντική νίκη μετά από ένα συναρπαστικό παιχνίδι

 Αστέρας Καβάλας – Ίκαροι Σερρών 71-66: Σημαντική νίκη μετά από ένα συναρπαστικό παιχνίδι

Σημαντική νίκη πέτυχε η ομάδα των ΑΝΤΡΩΝ επί της αντίστοιχης των ΙΚΑΡΩΝ στον αγώνα που πραγματοποιήθηκε στο Κλειστό των Ποταμουδίων την Κυριακή 05/11/23!

Ήταν ένα συναρπαστικό παιχνίδι που κράτησε ζωντανό το ενδιαφέρον των θεατών μέχρι το τελευταίο λεπτό! Οι ΙΚΑΡΟΙ μπήκαν καλύτερα στο παιχνίδι και προηγήθηκαν από νωρίς, όμως η ομάδα μας ανέβαζε σταδιακά την απόδοσή της και τελείωσε το ΠΡΩΤΟ δεκάλεπτο προηγούμενη με 20-14!

Στο ΔΕΥΤΕΡΟ δεκάλεπτο η ομάδα ήταν ΚΑΤΑΙΓΙΣΤΙΚΗ και με ένα επιμέρους σκορ 25-15 κατάφερε να πάει στα αποδυτήρια με ΔΕΚΑΕΞΙ πόντους διαφορά!(45-29) Στο ΔΕΥΤΕΡΟ ημίχρονο οι ΙΚΑΡΟΙ άρχισαν να ροκανίζουν τη διαφορά και εκμεταλλευόμενοι την αστοχία σε ελεύθερα σουτ αλλά και τα λάθη των παιχτών μας κατάφεραν να τη μειώσουν στους ΤΡΕΙΣ πόντους στο τελευταίο λεπτό!

Εκεί όμως μίλησε η ποιότητα των έμπειρων παιχτών που διαθέτει η ομάδα και το παιχνίδι τελείωσε με 71-66! ΣΥΓΧΑΡΗΤΗΡΙΑ στους ΙΚΑΡΟΥΣ για την πολύ καλή ομάδα που δημιούργησαν, αποτελούμενη από νεαρούς και αθλητικούς παίχτες που είναι ικανοί να βάλουν δύσκολα σε κάθε αντίπαλο!

ΣΥΓΧΑΡΗΤΗΡΙΑ στους παίχτες μας που έδειξαν σε ένα δύσκολο παιχνίδι την αξία και την εμπειρία τους να κατακτούν τη νίκη σε όλες τις συνθήκες! Με μεγάλη χαρά υποδεχτήκαμε στα Ποταμούδια τον πρώην προπονητή μας και νυν των Ικάρων, Στάθη Καμαράκη, τον οποίο ευχαριστούμε ακόμα μία φορά για την προσφορά του στην ομάδα μας!

Ένα μεγάλο ευχαριστώ και για τον κόσμο και ιδιαίτερα τα παιδιά της Ακαδημίας μας που μας έδωσαν ώθηση στην επίτευξη της νίκης!

Το φύλλο αγώνα

Α. 20-14, Β. 45-29(Ημίχρονο), Γ. 54-44, Δ. 71-66 (Τελικό).

ΑΣΤΕΡΑΣ ΚΑΒΑΛΑΣ (Πενταζίδης, Δημητριάδης, Ζήσου)

ΜΑΥΡΙΔΗΣ

ΣΑΜΑΡΑΣ 6(2)

ΜΠΟΖΗΣ 4(1)

ΙΩΑΝΝΙΔΗΣ 4

ΓΑΪΤΑΝΙΔΗΣ 2

ΜΑΥΡΙΔΗΣ

ΣΙΤΑΡΙΔΗΣ 6(2)

ΚΟΥΜΛΕΛΗΣ 22(3)

ΧΑΡΙΖΑΝΗΣ 13(2)

ΣΙΝΑΠΟΥΔΗΣ

ΚΑΒΑΡΓΥΡΗΣ 14(1) ΓΙΟΥΡΟΥΚΗΣ

 

ΙΚΑΡΟΙ ΣΕΡΡΩΝ (Ποργιόπουλος, Καμαράκης)

ΔΑΓΚΟΥΛΑΣ

ΒΑΤΖΗΚΑΣ 19(3)

ΛΟΥΛΟΥΔΗΣ 16(5)

ΜΗΝΑΣ 5(1)

ΚΑΡΑΛΙΒΑΝΟΣ 7

ΣΑΜΑΡΑΣ

ΣΙΔΗΡΟΠΟΥΛΟΣ

ΓΟΥΝΑΣ

ΧΑΣΑΠΗΣ 5

ΤΖΩΤΣΟΣ

ΓΙΑΝΝΑΤΟΣ 14(2)

ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΙΔΗΣ

(ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ)

Διαβάστε επίσης